Продукти за barinade s (1)

Панатела

Панатела

В преход към биологично земеделие. Ръчно и механично прибиране на реколтата. Пълно отстраняване на гроздовите дръжки, Ферментация в терморегулирани инокс съдове, Често потапяне, Редовно разбъркване. Отлежаване в дъбови бъчви, Отлежаване в инокс съдове, Сливане, Традиционна коркова запушалка, Редовно разбъркване. Глинесто-варовикови почви. Око Цвят пурпурен, блестящ, с гранатови отенъци. Нос Дървесен, елегантен, плодово. Устата Хармоничен, деликатен, кадифен, с фини нотки на черен трюфел, нотки на къпина, нотки на препечен хляб, щедри дървесни нотки, фини танини, прецизни танини, кръгъл, леко минерален, структурирано тяло, дълга персистенция. Съчетания с храна и вино Червени меса в сос, Касулет Температура на сервиране: 8° - 10° Цвят: Червен Сорт: Гренаш, Сира Алкохол: 14,5% Обем: 75 cl (Бутилка)