Малтиол - Малтиол 80/55
Малтистейст малтитол сироп се получава в резултат на каталитичната хидрогенизация на малтозен сироп.
По-нисък гликемичен индекс в сравнение с обикновената захар.
Ниска калорийна стойност.
Не оставя нежелан вкус в устата.
Отлична термична устойчивост.
Ниска хигроскопичност.
Осигурява контрол на вискозитета, кристализацията и цвета.
Не причинява кариес.
Придава отличен хрупкав ефект на покритията за дъвки.
Не участва в Маилардовата реакция.
Отговаря на стандартите USP/EP/BP.
Области на приложение: шоколад, сладолед, диетични продукти, кексове, бисквити, захар, дъвки, енергийни барове, безалкохолни напитки, халва, конфитюр, намазващ шоколад, вафли и тестени изделия.
Форма на опаковката: Консерва, Буре, Цистерна и Флекси Танк.
Срок на годност: 24 месеца.
Произход: Турция.