Произведен в Пенинсола Сорентина, в малко село на име Маiano, това е вид тухла, наречена "Biscotto di Sorrento". Уникален продукт, датиращ от XV век и известен с използването си като основа на най-престижните и търсени дървени фурни в света. Аттилио Маса следва стъпките на дядо си, запазвайки живо името на Forni Aversa. Един от най-старите и уникални производители на Biscotto di Sorrento, които в момента са активни. През декември 2015 г. му беше присъдено званието "Maestro Artigiano", награда, която му беше дадена за качеството на този древен продукт и за дървените фурни, изработени с известната тухла от Маiano - "Biscotto di Sorrento". Сега сме една от двете работещи пекарни и производители на Biscotto di Sorrento в света. Само преди 60 години бяхме седем, осигурявайки работа на десетки семейства, което го прави един от най-продуктивните сектори на Пенинсола Сорентина. Днес плочките и основите на фурната (Biscotto di Sorrento), произведени от занаятчиите на Forni Aversa, се използват за изграждане на дървени фурни за хлебарници и пицарии по целия свят. Нашите тухли и Biscotti di Sorrento се намират на всеки континент, в над 100 държави. Всяка година нашата занаятчийска фурна произвежда хиляди тухли за изграждане на дървени фурни, както в Италия, така и по целия свят.
Портфолио
Този доставчик все още не е качил никакви продукти.