ÀNGEL BALDOMÀ S.A. започва своята дейност преди повече от 60 години с собствени ферми в Балагер, провинция Лейда, като се занимава с производството, класификацията и разпространението на пресни яйца и овопродукти.
Разполагаме с много модерни съоръжения и нашата основна цел е да постигнем яйца с най-високо качество. Компанията е в постоянно развитие, утвърдена на националния пазар и с важна продукция, посветена на износа. Затова сме в постоянна еволюция както технологично, така и в капитал и човешко развитие.
Класификация на овопродуктите, произведени и търгувани от нас:
- Пастьоризирано течност яйце: Продукт, получен от яйце без черупка и подложен на пастьоризация.
- Пастьоризирана течна белтък: Продукт, получен от пресно яйце без черупка, от което е премахната жълтъкът и подложен на пастьоризация.
- Пастьоризирана течна жълтък: Продукт, получен от яйце без черупка, от което е премахнат белтъкът и подложен на пастьоризация.
- Цяло сварено яйце (с или без черупка): Яйце, сварено във вода с черупката си, търгува се с или без черупка.
Благодарение на нашия дългогодишен опит в сектора, днес имаме сертификат за качество IFS.
Работим за големи търговски вериги, хранителни индустрии, малки дистрибутори, търговци на дребно, канал Horeca и други.
Портфолио
Този доставчик все още не е качил никакви продукти.