...Prosciutto di San Daniele може да се произвежда само в града Сан Даниеле дел Фриули, в североизточна Италия, с много строги контролни мерки за качество.
Уникалната комбинация от алпийски ветрове и топли морски бризове придава на Prosciutto di San Daniele неговия специален аромат и вкус.
Prosciutto di San Daniele се произвежда от специфични свински породи, отглеждани при специфични изисквания, регулирани от италианското правителство. Производството е ограничено.
KG 9,928 ОКОЛО ЦЕНА ЗА KG ЕВРО 8,00
ОПАКОВКА ОТ 2 БР
МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 50 ОПАКОВКИ ОТ 2 БР
СРОК НА ГОДНОСТ 14/09/2025...
Вече над 40 години Monica & Grossi произвежда prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo и prosciutti cotti.
Освен това търгува с Prosciutto crudo di San Daniele, speck, prosciutto affumicato, culatta, culatello con cotenna.
Избират се национални меса от най-високо качество, обработвани с голям опит от майстори на прошутото и отлежавани в проветривите помещения с идеален климат на Langhirano.
Це...