От 1984 г. най-старата сертифицирана био-пекарна в OWL. Производство изцяло на чисти био-пекарски изделия като хляб, хлебчета, закуски, торти и безглутенови био-пекарски изделия.
Alisicily е занаятчийска лаборатория, която се занимава с производството на широка гама от сицилиански специалитети, включително сладкарскиизделия, солени и сладки десерти, индивидуални порции, полуфабрикати, пресни и замразени пици, аранчини и други деликатеси, типични за сицилианската кухня. Нашата дейност е насочена към създаването на продукти с високо качество, изработени от подбрани...
...От страстта и любовта, израснали от дълга сладкарска традиция, се ражда сладкарницата Dolci Pensieri. Вградена в елегантно и изискано помещение, сладкарницата Dolci Pensieri се фокусира върху изследването и иновацията в сладкарското изкуство: Cake Design, новостите на съвременните торти от захарно тесто, мус 'Setteveli', ексклузивните сладки с бадеми. Dolci Pensieri, сладкарница и сладолед. И по...
... е някой да опита сладките ни, за да се увери, че те се отличават както с прекрасния си вкус, така и с несравнимото си качество. Това се доказва, между другото, и от тези, които ни се доверяват стабилно през всичките тези години, но и от тези, които ни познаха през годините и също станаха наши постоянни партньори. Струва си да се отбележи, че всички наши сладки са ръчно изработени и се приготвят от отлично обучен и опитен персонал. Освен това, нашата работилница разполага с сертификат ISO 22000:2005, което ни класира сред най-надеждните сладкарски работилници в страната.
... и съвременните машини. Всекидневно се гарантира дезинфекцията и безупречната чистота на работните помещения.
Произвеждаме традиционни пекарски изделия от Пулия, като домашен хляб, пулийски тарели, пулийски фризели, барийска фокача, лук пълнени калцони, пулийски бадемови сладки и много други. Произвеждаме традиционни пекарски изделия от Пулия, като домашен хляб, пулийски тарели, пулийски фризели, барийска фокача, лук пълнени калцони, пулийски бадемови сладки и много други.
Специализирана в предлагането на множество типични сицилиански продукти, Uccaruci е основана в Пачино през лятото на 2016 година, носейки със себе си голям опит, който датира от 1972 година. От сладки и бисквити до ръчно изработен шоколад от Модика, преминавайки през различни видове прясно хляб и фокачи, Uccaruci бързо се утвърди като марка с високо качество и вече е предпочитаният избор за...