Les installations de l'abattoir et leur environnement figurent parmi les plus modernes qui soient. L’abattoir dispose actuellement de deux lignes d’abattage, la première pour les porcs, l’autre pour le grand bétail (bovidés, chevaux, veaux, moutons et cervidés). Ce sont deux sociétés différentes qui gèrent ces lignes. Quelques 230.000 animaux y sont abattus chaque année, ce qui représente 2 à 3 % ...
Нашето широко разнообразие от продукти позволява на клиентите ни да се насладят на щастието от продуктите, които сме създали за опита от 1998 година - Говеждо - Агнешко - Пиле...
Kipco-Damaco е дистрибутор на пряснои замразено птиче месои дивечови продукти. Те предлагат и широка гама от меса, като пиле, пуйка, варено пилешко за супа, свинско и говеждо. Те също така са вносители и износители на месо.
...Здравейте, аз съм доставчик на месо, посещавам магазините, за да предоставя услугите си, както и възможност да предоставя месари на ваше разположение. Нашите предимства: Избор от подбрани месари, за да помогнем на вашия екип и много добро клиентско обслужване. Цената е по-ниска от тази на агенциите за временна работа. Можете да се свържете с мен на 06/27/46/92/75. Благодаря и приятен ден. С уважение.
АШСАН ГИДА А.Ш. е една от най-старите хранителни компании в региона, основана през 1987 година. С течение на времето, в отговор на нарастващото търсене, от 2019 година компанията предлага услуги с 3 производствени съоръжения в цяла Турция и над 500 квалифицирани служители.
www.as-san.com
www.aydilimi.com...
... събитието. Така вие нямате стрес и можете да посветите цялото си време на вашите гости или клиенти!
Нашият коктейлен сервиз не е наличен само в Мюнхен. Ние доставяме и до Аугсбург, Нюрнберг, Розенхайм и всички околни градове!
...Съвестното изпълнение на ежедневните задачи е основата за успешно сътрудничество и за нас е нещо естествено.
С нашия опит сме на разположение да ви помогнем при реализирането на вашите идеи с съвети и действия! Тук можете да ни намерите.
... контролирано земеделие. Независимо дали става въпрос за нашите пълнозърнести, вегански или био нудли, натуралните суровини винаги са основата на всички наши нуделни продукти. Регионално пшенично или пълнозърнесто брашно, прясна вода и подбрани соли допълват производствения процес.
Освен тази страхотна многообразие, ние преди всичко залагаме на регионалност и кратки транспортни разстояния, а с това и на...
С Mecklenburger Gastro Großhandel имате силен и компетентен партньор до вас, когато става въпрос за гастрономически нужди. Ние сме гъвкав и надежден доставчик за гастрономията. С нашето разнообразно портфолио доставяме ежедневно на 500 клиенти свежи стоки с най-добро качество. Благодарение на нашите добри доставчици, можем да ви предложим ненадминато изгодни цени на пазара.
При нас имате богат избор и, разбира се, нашите продукти са с гарантирано качество. С нас вече няма да се притеснявате за ежедневните си нужди от стоки.
Семейна компания, посветена повече от три десетилетия на производството, обработката, съхранението и разпространението на всички благородни продукти от Иберийска свиня. През последните години се разширихме международно, работейки с всички продукти, произтичащи от свинята.
...La Polli Azzolina се занимава с отглеждане и клане на птици, производство и разфасоване на месо. Призната с печата CEE IT 1047/M. Основана през 2003 г., днес е присъстваща предимно на африканския пазар. Търговия на дребно и едро с пряснои замразено месо, пиле, кокошка, телешко, свинско. За допълнителна информация, моля, пишете ни на нашия имейл адрес.
Plukon Food Group заема централно място в обществото, което изисква баланс между човека, животното, околната среда и рентабилността. Затова инвестираме изцяло в нашите служители, в развитието на нови и съществуващи системи за отглеждане, в разработването на продукти, в безопасността на храните, в подобряване на процесите и в пазарните анализи.
Сайтът Plukon Mouscron SA е кланица за птици, произвеждаща пряснои замразено пилешко месо за европейските пазари на търговия на дребно и обществено хранене.
... за готвене пилета, преди да се появят разфасованите продукти. На пазара на сертифицирани пилета, LDC заема лидерска позиция и се утвърди на френския пазар на сертифицирани пилета за около десет години. LDC започна с трите първи френски етикета и контролирано наименование за произход, за да установи своята репутация (пилета от Loué, пилета от Landes и пилета от Bresse), преди да придобие регионални етикети с висока известност (Label Rouge и AOC). Брандове: LE GAULOIS, MAITRE COQ, le Volailler, Loué, Marie и Traditions d’Asie.
С повече от 25 години опит в месната индустрия и търговията на дребно, можете спокойно да ни считате за опитен специалист в бранша.
Сърцето на нашето предприятие се намира в Източна Фландрия, в Аалтер, където са центрирани следните пет стълба:
- Избор и покупка
- Нарязване и приготвяне
- Съхранение и складиране
- Събиране на поръчки и транспорт
- Обслужване и администрация...
... етикета „Продукт от региона“ и свинете „Национален бранд“. Благодарение на това качество и персонализирано обслужване, най-известните месарници в страната, множество супермаркети, както и голям брой общности са сред нашите клиенти.
...-голямо внимание. Осигуряваме също така нашите услуги на ресторантьори и други кетъринг компании, с които се ангажираме да предоставим качествено обслужване, като особено внимание обръщаме на проследяването и навременното пристигане на поръчките.
Откакто преди почти 50 години започнахме като кулинарни пионери, светът се е променил значително, но същността на кулинарите остава същата!
Като истински ценител, вие също го знаете: Кулинарят е повече от обикновен месар. И това се усеща във всичко. Качество, свежест и хигиена: това е, което е най-важно за вашия Кулинар.
Всеки ден отново.
Condroz Gibier е специализирана в обработката, нарязването и опаковането на дивеч. Тя предлага разнообразие от местен дивеч от Валония, като елен, прасенце, сърна, теленце... Condroz Gibier е преди всичко създателят и посланик на Първия Европейски Лабел за Дивеч от Белгия с Сертифициран Произход. Цяла година проучвания и изследвания в тясно сътрудничество с Университетските факултети в Жемблу и сертификационната служба Promag бяха необходими за разработването на този нов стандарт за качество.
... процес.
Поради стриктното спазване на производствения поток, производството е разделено на 3 отдела: нарязване, студени приготвяния и топли приготвяния. Всеки отдел има свои работници, които са тясно ангажирани в специфичния производствен процес.
... фокус върху дългосрочни отношения, ще бъдем атрактивен, надежден и вдъхновяващ партньор за нашите клиенти. Porc Mercatus е одобрен износител на живи свине, произведени в Дания. Ако желаете да закупите млади прасета или тлъсти прасета, моля, поискайте персонализирана оферта.
С 75 търговски обекта, разположени в супермаркети, Dufrais може да се похвали, че е наложил иновативна концепция: появата на занаятчийския месар в самата голяма търговия (AD Delhaize, GB partner, Champion Mestdagh, (S)Match и Euro Spar). Независимо дали става въпрос за продажба на щанда или самообслужване, изборът на DUFRAIS е преди всичко гаранция за безупречно качество и свежест, но също така и за професионално и приветливо обслужване.