...M Joy е бистро/ресторан в централната част на Апелдорн. В M'Joy имаме уникална кухня! Това, което ни прави уникални, е работата с съставки, които рядко ще срещнете в други заведения. Уникални продукти, приготвени от шеф, който има много знания за тези 'странни' продукти и така създава ястия, които 'обикновеният' човек описва като изненадващо вкусни. Тази изненада не спира в кухнята, обслужването също е изненадващо достъпно с много знания за продуктите в къщи. Готови ли сте да бъдете положително изненадани?
... приемат до сто участника. "Палестра дел Фидо" е създадена от идеята на шеф Серджо Мария Тевтоникo, известен на широката публика с телевизионните и радиопрограмите си заедно с шеф Даниела Гофредо. Помещенията на училището са климатизирани, модерни и приветливи, а паркирането е лесно.
SEO Шеф е основан през 2002 година в областта на уеб дизайна и рекламните услуги в Малакия. През 2008 година започва дейността си в областта на SEO и дигиталния маркетинг. Ние предлагаме SEO и SEM решения за корпоративни и индивидуални потребители. С нашата услуга за оптимизация на търсачки, ние предлагаме Google Adwords, Facebook реклама и Instagram реклама, за да постигнете по-добро...
...Л'Оберж дьо ла Роз, разположен в Дуе ла Фонтен, в Мейн и Лоара (49), е очарователен и приятелски настроен хотел-ресторант, отворен през цялата година. Този двузвезден хотел предлага 15 приятни и спокойни стаи, обзаведени с вкус и оборудвани за вашия комфорт: баня, тоалетна, плосък телевизор, канал +, Wi-Fi достъп, детско легло и допълнително легло за дете при необходимост. Шеф готвачът Кристиан...
...Haus & Garten под ръководството на фирмения шеф Мишел Брунинг се разбира като иновативна и екологично ориентирана услуга за всички работи около жилищни и градински комплекси. Ние наемаме само обучен и опитен персонал, който е оборудван с инструменти и устройства от най-ново поколение.
В сърцето на Роеро се намира Тратория Дегли Амичи, където шеф Гиовани Муфини, след години опит в италианските кухни, решава да съчетае вкусовете на родния си край с пиемонтската кухня. В ресторанта можете да намерите вкусовете и ароматите на морето с нашата витрина за прясна риба, а клиентите могат да избират какво и как да ядат, без да пропускат традиционните пиемонтски ястия в нова...
...Нашият шеф-готвач с радост ще ви зарадва с предложения на основата на прясна риба, месо и типични продукти от нашата земя на специални цени, запазени за нашите гости. Локандата разполага с безплатен частен паркинг в рамките на заведението.
... функциониране на занаятчийска консервна фабрика: безупречни суровини, търсене и прилагане на наследените ни традиционни рецепти.
Той построи консервна фабрика в Ферма Борднев и нае една от известните готвачки от Лораг, г-жа Сикар, която, въпреки сладкия си глас и бабинската си усмивка, управляваше кухнята си с желязна ръка.
Това позволи, с помощта на шеф Гил Гужон (трипътен звезден шеф на Мишлен), да разработим нашите финални рецепти, които са подходящи за консерви и за небцето на най-изтънчените гурмани.
... стил, отговарящ на различните сортове грозде, ще намерите антикварни мебели и оригинални сувенири, резултат от многогодишните търсения на собственика Ярослав Цибулски. Ресторантът на Двор Чотиния е известен с изискана кухня, ръководена от шеф Славомир Кочун, богата на уникални ястия от полската кухня с елементи на италианската и френската кухня. Допълнително, нашето предимство са висококачествените вина. Ярослав Цибулски, познавач и ценител на вината, е селектирал широка гама вина от цял свят, включително стари и уникални реколти от 1830 година.
Ресторант Сандалия е създаден с желанието да предложи ново ниво на вкус, основано на кухня, посветена изцяло на ястия от прясна риба, с особено внимание и търсене на най-добрите суровини, подбрани лично от шеф Виталия Скано. Използваме продукти с доказан произход, които ежедневно пристигат свежи в ресторанта и се използват за приготвяне на изключителни ястия, които да зарадват вашите небца. Ресторант Сандалия посреща клиентите в напълно реновиран интериор, с внимателно и изискан дизайн, който съчетава ексклузивност и елегантност с уютната атмосфера на мястото.
Това е малка каменна къща в завой... Влизаме тихо и веднага откритият огън допринася за усещането за моментално благополучие. Гризоните не са просто маса, а атмосфера... уникална. От голямата панорамна врата, гората, великолепна, се разкрива пред очите на гурманите. Намираме се на прага на Ардените и пътуването може да започне. Първо в чинията, разбира се... Шеф Бернар Колинво предлага искрена и...
Ако търсите висококачествени деликатеси, екзотични храни или други съставки за топ гастрономия, но също така и за молекулярна гастрономия, не можете да избегнете VALLOFOOD. Защото VALLOFOOD е търговец на деликатеси в Германия, разположен на германо-австрийската граница и е станал незаменим партньор за топ и шеф-гастрономия. Затова не е изненада, че можете да купите и хайвер от VALLOFOOD - в много разновидности и, разбира се, в най-високо качество.
... 45 ТИПИЧНИ СИЦИЛИЙСКИ ГРАНИТИ. ГРАНИТИТЕ МОГАТ ДА СЕ ЗАКУПЯТ И В МОНОПОРЦИЯ ОТ 100g (ГРАНИТА ОТ ЧЕРНИ ЯГОДИ, ГРАНИТА ОТ БАДЕМИ, ГРАНИТА ОТ ЛИМОН, ГРАНИТА ОТ ИНДИЙСКИ ФИГИ, ГРАНИТА ОТ ФИГИ, ГРАНИТА С ШОКОЛАД, ГРАНИТА С ЛЕШНИЦИ... И ДР....) РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ТАРТУФИ: ТАРТУФ С ФИСТАШКИ (ИСТИНСКИ ФИСТАШКИ ОТ РАФАДАЛИ) ТАРТУФ ОТ ПАНТЕЛЕРИЯ (СЪС СЪРЦЕ ОТ ПАНТЕЛЕРИЙСКО ВИНО) ЧЕРЕН ТАРТУФ БЯЛ ТАРТУФ ШЕФ ТОРТАТА (НАЙ-ПРОДАВАНАТА) НАЙ-ДОБРАТА ЧИЙЗКЕЙК С ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ НА ПАЗАРА!!!!! В) БАР ЗА ЗАМОЗЕНИ ТОРТИ 1) ТРИ ВИДА КРОСТАТИ (НЕ ИНДУСТРИАЛНИ СУХИ КРОСТАТИ) 2) РИКОТА С БРЕШНЯ 3) ДРУГИ 21 ТОРТИ ШЕФ...
... дейност. В това отношение, натрупаната ми експертиза през годините ми е позволила да стана истински "Шеф-готвач на уебмаркетинга" и да ви предложа уникална рецепта, адаптирана към вашите нужди. За да ви предложа цялостна услуга, която отговаря на всички ваши проблеми в управлението на уеб проекти, поставям своя опит и умения на ваше разположение. Тези умения се изразяват в множество уеб експертизи, свързани с управлението на дигитални проекти. Създаване на уебсайт, одит и консултации по дигитална стратегия.
...Разположен на 2 км от летище Лил Лескин и на 5 минути от центъра на Лил,
L'Escale des Gourmets предлага дузина комфортни стаи. Нашият ресторант, ръководен от шеф Ален Грюсон, предлага меню, идеално за вашите бизнес обеди, приеми (първо причастие, кръщене, рожден ден...) и семинари.
Салоните са оборудвани с всичко необходимо за вашите работни срещи, тъй като разполагат с Wi-Fi и проектори.
... от Ханибал на 10 години. Той е шеф на нашия екип за благосъстояние и се грижи за доброто настроение и радостта от работата за останалите в семейството. По отношение на следващата стъпка в магазина, той все още е малко на стажантско ниво, но е много активен и вече е част от нашия маркетингов екип, в ролята на фронт фигура "MINIBOSS" в нашите видеореклами във Facebook. Имам също така добра помощ от...
... сила на оцветяване, значително над минималното ниво на категория I, и интензивният аромат отличават шафрана на Оро Росо от другите. Силата на вкуса, аромата и цвета на подправката се тестват, за да се гарантира високата му кулинарна стойност. Шеф-готвачи от водещи ресторанти признават нашия чист органичен шафран и неговите качества. Поради високото си качество, нашият шафран се използва и за...
ТУРСКИ КЕБАП ШЕФ ПРЕДЛАГА ПО ВСИЧКИ СВЕТ. Планираме и изграждаме Кебап магазини и Кебап фабрики по целия свят. Обучение по турски - немски - английски вкус Дюнер Кебап. Оборудване за ресторанти за немски Дюнер Кебап, линии за месо, машини с високо качество. Обучение по Кебап, Кебап сосове, Кебап хляб. Всяко решение за Кебап. Whatsapp: +905393486289 www.germandonerkebabs.com www.girosketering.com www.turkishkebabshop.com...
... любимец и ви спестява време. Официалният сайт съдържа много информация за здравето на животните, лекувани от Proxi-Vet: кучета, котки, зайци и домашни гризачи. Там ще намерите и контактни данни за свързване с ветеринаря, както и цифров календар, за да можете да резервирате среща директно онлайн по всяко време. Proxi-Vet обслужва: Порник. Плейн-сюр-Мер. Префай. Сен-Мишел-Шеф-Шеф. Сен Бревен. Шов. Артон-ан-Ретц. Ла Бернери-ан-Ретц. Бургньоф-ан-Ретц. и Лес Мутие-ан-Ретц.
... събитие, кетъринг нужди или парти услуги. Намерете подходящия готвач, независимо къде се намирате в Германия. Особено за бързото заместване на вашия главен готвач, готвач или шеф на скара, нашата агенция за наем на готвачи е идеална. Независимо дали става въпрос за Chef de Partie или Sous Chef, ние ви предоставяме топ готвачи в цяла Германия. Ние ще намерим и за вас и вашия екип оптималния наемен готвач!
...Най-добрият бистро стил ресторант в Кардиф, предлагащ закуска, бранч и вечеря, както и вино, джин, коктейли и кафе в релаксираща и приветлива атмосфера.
В JENU всичко е свързано с насладата от умерено ценово а ла карт хранене в непринудена, топла и релаксираща обстановка. Главният готвач 'Шеф Рамзи' внася дълбочина на опит и креативност във всички елементи на нашите вкусни менюта. Нашите менюта...
Ресторант Лос Енеброс е ресторант с авторска кухня, разположен в Фуенхирола, на авеню Хесус Сантос Рейн. Спокойна обстановка, в която можете да се насладите на вкусни ястия, приготвени от шеф-готвача Хуан Рондон и екипа на Ресторант Лос Енеброс. Сред ястията можем да намерим голямо разнообразие от меса, риби и оригинални предястия с пресни съставки, закупени в същия ден на приготвянето им. Ако се...
Ресторанти на Амалфийското крайбрежие, специалитети от месо и риба на скара, да се храниш добре, да плащаш малко. От 1994 г. Ресторант Пицария Антико Мулино в Вьетри сул Маре, живописно място на Амалфийското крайбрежие, предлага на своите клиенти типични ястия от месо и риба на скара, майсторски приготвени от шеф Антонио Кармандо, според най-строгите моряшки традиции на жителите на Вьетри сул...
... възможности, възможности за препродажба, инвестиционни възможности, бизнеси за продажба и много други. Просто потърсете в нашия каталог, изберете този, който отговаря на вашите критерии, свържете се с доставчиците на възможности и започнете вашето предприемаческо пътуване. Много е просто. Искате да бъдете свой собствен шеф, но не знаете как или откъде да започнете? Ето го, Complete Biz Opportunity...
... нарека шеф-турнант и следователно мога да бъда на разположение на всяка позиция във вашата кухня.
Като фрийланс готвач мога да ви помогна при временни недостиг на персонал поради болест, ваканции или голямо натоварване.
За кратки, но и за по-дълги периоди.
Кой съм аз?
Мен зоват Роберт Сиденбург и имам много опит в професионалните кухни.
Запознат съм с ресторанти, хотели, кетъринг компании...
... училище по готварство разполага с отлични готвачи, способни да преподават автентична италианска паста. Уроците по паста в Рим се провеждат всеки ден от 10 до 22 часа в централната част на Рим, близо до фонтана Треви. Ние сме признати и като туристически оператор, който работи в сектора вече години наред, организирайки курсове по готварство в Рим на английски и събития. Нашето училище по готварство в Рим е основано от шеф Франческо Иерити.
Хотелът разполага с 13 стаи, всички с баня и телевизор, ресторант и бар с читалня. Летен градина и организирани екскурзии в района пеша или с планински велосипед, предоставени от хотела. Ресторантът предлага ястия от местната традиция, умело преработени от шеф Роберто. Неподалеку от основните ски курорти на Карния, предлага транспорт на клиентите до ски пистите.
Шеф-готвачът Брайан Мадсен, който днес управлява кухнята на гурме ресторанта Под Линден, съсед на къщата на Х.К. Андерсен в Оденсе, има опит от най-добрия рибен ресторант в Цюрих, Le Poisson, 3-звездния l’Auberge de l’Ill в Елзас и местни гурме храмове като Факелгардена, СортеБро Кро и Фалслед Кро - това само по себе си гарантира качеството и кулинарното преживяване. Храната за вкъщи в Оденсе е...
Franchise Supermarket е едно гише за набиране на франчайзи. Ако искате да станете свой собствен шеф, Franchise Supermarket може да ви помогне да реализирате тази мечта.
Потери Ерневен-Хаас, глинен производител от Сюфленхайм - Елзас: от поколения ние създаваме и усъвършенстваме полезни модели, които удовлетворяват с простотата на използване и щедрото си предлагане на вкусове, от местните готвачи до най-големите шеф-готвачи на френската гастрономия. Ние сме търсени от хотелиерски училища в различни страни, които отново учат своите готвачи на изкуството на тази...