Искате ли смес от подправки или подправки по поръчка? Или търсите съвсем нова смес? Това е възможно: на базата на вашето запитване, Flavori произвежда специфични смеси. След това ги опаковаме в партиди по ваш избор. През целия процес спазваме строгите стандарти за качество BRC и HACCP. Освен това, на всяка стъпка можете да разчитате на нашия опит и техническо ръководство. Разбира се, вашите формули се третират с пълна дискретност.
От повече от тридесет години сме занаятчии-производители на гъши и патешки дробове, както и на кестени в Дордоня. Нашите консерви се приготвят на място, според традиционните рецепти на Перигор. Консервната фабрика е с човешки размери. Гъшите дробове и готовите ястия (касулет, конфит, цивет...) се приготвят с внимание и получават най-голямо внимание през цялата производствена верига. Нашата лаборатория е сертифицирана по европейските стандарти и HACCP. Ценностите, които защитаваме, са гостоприемството, гастрономията, традицията и качеството.
Панхури е търговска марка на групата CCVR, която се занимава с производството на бутер тесто, сладкарски изделия, пици и замразени десерти. Нашето производствено звено разполага с отлични условия за производство, с най-високи стандарти за качество и безопасност на храните за замразени продукти. Като гаранция за безопасност на храните, разполагаме с внедрена система за HACCP, както и сертификат с...
... качеството на нашите продукти, както и на доверието на нашите клиенти. Поради тази причина продуктите подлежат на постоянен контрол на качеството от Института QSI. Освен това, нашите продукти се произвеждат съгласно стандартите HACCP и ISO. Убедете се сами в качеството на нашите продукти. Тествайте ни!
... студени напитки. Нашите продукти са проектирани да се интегрират безпроблемно в ежедневието.
Ангажираме се с устойчивост, нашите капсули са 100% рециклируеми, а нашите картонени опаковки са сертифицирани от FSC®.
По отношение на сертификациите за качество на продуктите, ние постоянно следим производствения процес. Той разполага с HACCP процедура, която е проектирана специално за нас. Осигуряваме, че нашите бизнес съоръжения отговарят на най-високите нива на хигиена и безопасност. Всички продукти се приготвят с подбрани съставки, които отговарят на най-високите стандарти за качество.
...От повече от 30 години и с оборот над 100 милиона евро, CIPA е специализирана в внос/износ на замразени хранителни продукти по целия свят. Основана през 1983 г., нашето основно направление е търговията с месо благодарение на партньорството ни с групата Socopa. Въпреки това, от почти 15 години, нашите екипи успешно развиват морски продукти, зеленчуци и готови изделия, произведени по поръчка, в заводи, които отговарят на най-новите стандарти за качество (HACCP, BRC, ISO…).
... продуктите, както и процеса, който се следва. Средствата, които се използват в производството на продуктите, отговарят на всички хигиенни стандартиHACCP, така че да достигнат до потребителя безопасно, хигиенично и без да нарушават чистия вкус на продукта. Продуктите, които произвеждаме, са халуми, прясно кисело мляко, свежа извара, траханас и сирене (Флауна).
Ние сме производители на фета сирене от козе, овче и краве мляко от 1957 година. Произвеждаме при хигиенни условия в модерни съоръжения в съответствие с TSE, Турския хранителен кодекс, ISO 9001 и HACCPстандарти. Добре дошли в нашата фабрика.
... стандарти. Благодарение на многогодишния си опит, обширната мрежа от надеждни доставчици и отличното познаване на продуктите, ние сме в състояние да предложим на нашите клиенти най-доброто качество на месни продукти на конкурентни цени. Janssen Foods стои зад познанието за продуктите, качеството и обслужването. Доставчик, на когото клиентът може да се довери! Ако имате интерес към някоя от нашите услуги или искате повече информация за конкретни продукти, с удоволствие ще ви разкажем повече в личен или телефонен разговор:...
... кухня - Döner - по най-съвременни производствени технологии и здравни стандарти. Öztas Fleischhandel und Dönerproduktion e.K. е изградена съгласно указанията и стандартите на Европейския съюз и HACCP разпоредби (Hazard Analysis Critical Controlpoint System), оборудвана с най-съвременна технология и получи регистрационен номер NW-EV 311.
Saveurs du Chef е специализирана в проектирането, производството и продажбата на пресни сосове и плънки за паста. Сосовете и плънките се изготвят както от традиционни рецепти, така и от персонализирани рецепти в зависимост от нуждите на нашите клиенти. Saveurs du Chef разполага с модерна инфраструктура, отговаряща на най-строгите стандарти (BRC, HACCP) и с натрупан опит от над 30 години в...
... и охладителни бар плотове, специализирано оборудване от неръждаема стомана, индивидуални хладилни шкафове за вино. Освен това, Inox Frigo извършва цялостни проекти, „на ключ“ проекти, при които снабдяваме хотели, ресторанти и кафенета с всичко необходимо за бизнес. Нашите продукти се отличават с функционалност, издръжливост и лесна поддръжка. Всички продукти отговарят на санитарните и HACCPстандарти. Продуктите от нашата линия на кухненски уреди и барово оборудване се произвеждат в Хърватия, ЕС.
...Извършваме също така почистване на кухни в съответствие с действащите стандартиHACCP, BRC или ISO 22000, за да осигурим безопасността на храните, но също така и на персонала и оборудването.
Можете да разчитате на гъвкавостта и професионализма на нашия квалифициран и обучен екип, който ще ви предложи най-добрите услуги, адаптирани към вашите помещения или индустриална среда. Ние също така участваме в...
...Основната характеристика на нашата компания е, че винаги се стремим да работим в съответствие с признатите в света стандарти за качество, така че в резултат на това нашата компания е внедрила стандартите IFS FOOD, ISO 22000, ISO 9001 и HACCP. Ако искате да научите повече за нас, можете да ни посетите на www.algomak.mk...
... ниски стойности на заслепяване, LED осветителни тела, съответстващи на HACCP-IFS, за употреба в хранително-вкусовата промишленост, както и LED осветителни тела, устойчиви на удари с топка, са някои от особеностите в нашето портфолио. В производството на специализирани LED осветителни тела можем да ви предложим индивидуално изработени решения за опънати тавани, термоустойчиви или нано-покрити LED...
...контрол на получаването на суровини, контрол на обработката, контрол на замразяването, сортиране, опаковане и доставка на продуктите. Сортираме плодовете с помощта на съвременна лазерна технология. Всички производствени процеси са в съответствие с хранителните стандарти за безопасност HACCP, Global G.A.P, BRC, IFS, и разполагаме с всички тези сертификати, включително сертификат EOS за органични продукти.
... върнатите UVC тръби. Нашите системи са оптимизирани за примерна енергийна ефективност в индустрията.
Системите на sterilAir помагат за спазването на хигиенните насоки по VDI 6022/SWKI-VA 104 или DIN1946. За да осигурим безопасността на храните и потребителите, нашите продукти са в съответствие с изискванията на HACCP концепцията и по този начин подкрепят сертификацията по IFS.
...Нашите продукти са опаковани в екологичната фабрика Nutrisslim в Словения в съответствие с сертифицираните HACCPстандарти. Качеството и безопасността на храните са нашите ключови контролни точки. Никога не използваме изкуствени аромати, оцветители, консерванти и пестициди. Нашите продукти винаги са без ГМО! Особено внимаваме да изберем и използваме само съставки с високо качество, които...
... изпълняваме всички необходими стъпки за почистване на чисти стаи съгласно VDI, DIN, EU-GMP и HACCP. Можете да разчитате на това!
Контролът на замърсяването в чистата стая е сложен процес. Почистването и дезинфекцията представляват предизвикателство. „Мръсотията“ е невидима и използването на неправилна техника за почистване може да доведе до разпространение на замърсявания в чистата стая. Затова...
... представители в цяла Европа предлагаме нашата марка „KAPTANLAR“ в около 3,000 търговски обекта.
За да можем постоянно да предлагаме на нашите клиенти нови и качествени продукти, ние придаваме голямо значение на изследванията и развитието. В тази връзка всички наши продукти са сертифицирани по международно признати стандарти като HACCP, BRC, IFS и GLOBAL GAP.
... систематичен контрол на качеството. Сътрудничим с най-големите институции в света. Ние сме ангажирани да спазваме всички изисквания за околната среда в съответствие с строгите стандарти на производството. Работейки в тясно сътрудничество с нашите клиенти, ние разработваме и произвеждаме правилната храна и правилните методи на хранене, които гарантират оптимален напредък. Всички хранителни нужди са покрити...
...сертификацията на китайската и американската администрация по храните и лекарствата (FDA), QS сертификацията за храни и HACCP сертификацията.
Нашият обхват
Разполагаме с производствени, опаковъчни, складови, дистрибуторски и административни съоръжения в 34 града на китайския континент и по целия свят.
Дистрибуторските мрежи в Япония, Малайзия, Индонезия, Сингапур, Тайланд и Виетнам осигуряват нашето глобално присъствие за нуждите на нашите клиенти и гарантират надеждността на веригата за доставки.
... енергични експерти, специалисти и служители, успя да получи сертификати ISO 9001 и HACCP в управлението на качеството на здравето и безопасността. Ние, като минимизираме времевия период за доставка на износни пратки до купувачите по целия свят.
Анализ - Хранене :
Все повече здравето и здравословното хранене привлекат вниманието на потребители, производители и правителства. Различни сектори вече предприеха инициативи да наложат стандарти на базата на ръководства за самообследване. Те често се основават на законови норми и правила на HACCP и обикновено са комбинация от микробиологични проверки за патогени и развал, проверки на околната среда, тестове за срок на годност, алергени и замърсители.
Анализ - околна среда : отпадъци, вода, законодателство за горите и земя
Съвети за клиенти.
... и качество (ITQI) присъди на свинското шкембе и свинската мас на Фрелимо наградата за супер вкус. Фрелимо гарантира на своите партньори точност на доставките и достатъчни количества през цялата година. Особено се гордеем с високото качество и безопасността на нашите продукти. Производството е в съответствие с всички правни стандарти на ЕС. Фрелимо изнася за Австрия, Германия, Швейцария, Швеция и Великобритания.
...която предлага сертификация в Турция и съседни страни за ISO 9001:2008, Сертификация за производство на храни HACCP от Министерството на земеделието, ISO 14001:2004, ISO 22000:2005, FSSC 22000, PAS 220, OHSAS 18001:2007, ISO 10002, ISO 13485, ISO/TS 16949, ISO 50001, ISO 27001, GMP, BRC, GOTS, AZOTEX, GOST-R, UKR-SEPRO, HOTEQ-500, ISO 20000, HOTEQ-500, HELAL и др. В KALİTÜRK® работят 36 главни...
Нашата компания завърши своите проучвания и започна серийно производство в началото на 2018 година. Подготовката на инфраструктурата, която отговаря на международните стандарти като IS022000 (HACCP) и BRCFOOD, е завършена в нашите съоръжения и процесът на сертификация все още продължава. Нашата цел е да предоставим най-висококачествени сушени плодове и зеленчуци, отглеждани през сезона, с същия...
...но се нуждаем от добър партньор. Как мога да направя това, не знам. Нашата продуктова линия: 1- конфитюр или плодова мармалад 2- крем от лешници 3- Снакс продукти 4- Халва. Компанията е сертифицирана по ISO 22000 2005 - ISO 14001 2015 - ISO 9001 2015, Системи за управление на качеството и HACCP за безопасност на храните, които се подновяват на всеки 3 години. Ние също сме под одит за FSCC 22000, а номерът на FDA е 10580640880.
... приемане на следните параметри: висока ефективност, спестяване на време и енергийна ефективност, за да се удовлетворят ергономичните, безопасни и други стандарти. Резултатът от такова производство са устройства за приготвяне, готвене, спестяване и обслужване, както и съдове за миене, необходими в професионалните кухни, които притежават професионални технически характеристики, лесни за управление...
... осигурява чрез непрекъснат мониторинг на всички среди и във всички етапи на обработката, както и чрез внимателно спазване на процедурите от страна на целия персонал. Компанията работи в съответствие с HACCP и европейските норми, осигурявайки постоянен контрол върху цялата верига и гарантирайки стриктна непрекъснатост на веригата на студеното съхранение за защита на продукта и потребителя.