... проследимост на продуктите и на тясната връзка, която поддържа с доставчиците и клиентите си. Френска кухня: морска риба, треска, турбот, светец, камбала, опашка от лот, жълта и черна риба, бара, див и отглеждан морски лъв, октопод, сепия, раскас,... Японска кухня: филе от албакор тон, дебел и червен, сьомга от Норвегия и червенетикет, дорадо от Гърция, бара от Гърция, пресен и замразен октопод, бял мула,... Общности: доставчик на морски продукти за големи общности.
FIPSO INDUSTRIE е компания, специализирана в производството и търговията с свинско месо. FIPSO е единствената френска кланица, която изнася свинско месо за Съединените щати и Китай. Продуктите на FIPSO притежават множество етикети. Някои от продуктите в производството са идентифицирани: IGP свинско от Югозападна Франция, IGP шунка от Байон, червенетикет за свинско от свободно отглеждани свине и верига без ГМО.
... специалитети, произведени в Дижон в обект, който постоянно се развива с внедрена IFS процедура от 2006 г. и чиста стая за нарязване с ISO 8 стандарт, открита през 2007 г. Изследванията и иновациите са нашите основни направления за развитие както в областта на продуктите, така и на процесите, опаковките и дизайна. Тази политика ни позволи да получим през последните години награда ИНОВАЦИЯ SIAL 2004, продукт, признат за ВКУСОВЕ НА ГОДИНАТА 2006 и награда за чест SAUCICREOR 2007. Червенетикет за дижонски колбаси. ПЕРСИЛИРАН ШУНК LABEL ROUGE...
Занаятчийски мелничар. Производител на 100% френско пшенично брашно. Производител на брашна за хлебопекарство. Брашна за хлебари. Брашно с червенетикет за традиционен френски хляб. Производител на сладкарски брашна. Брашно от пшеница за производство на бутер тесто и втасали теста. Брашно от пшеница за производство на виенски хляб. Брашно за хляб, богато на зърнени култури. Производител на биологични брашна. Брашна за стари багети. Брашно за стари багети, обогатени със слънчогледови семена. Брашна от пшеница CRC.