... висока температура, преди да бъде пресован в форма при висока температура. Този процес му позволява да запази мека и кремообразна текстура, с много интересен усещане за вашите клиенти.
Оптимална температура за рязане: 25 - 30°C
Инструмент за рязане: Нож с горещо острие (Не се препоръчва използването на остриета, нагряти с пламък; можете да потопите острието в гореща вода преди рязане)
Съвет за...
...Държачи за ножове за всички стандартни видове ножове и остриета в микротомията
Затягащи средства за различни размери и форми на проби
Микротомни ножове от стомана или твърд сплав
Поради нашето свързано и много добре оборудвано инструментално производство, ние сме в състояние да Ви предложим сложни специални решения и индивидуални изработки на затягащи системи за микротом.
...Стругането е процес на обработка, при който рязането се извършва от детайла, а помощното движение - от инструмента. Инструментът, използван за стругане, стругарският нож, има само едно основно острие. Простите струговани части получават своята форма чрез подаване на движение в посока на оста на въртене или перпендикулярно на нея. Контурът на готовата част се формира чрез няколко стъпки. Подаването се извършва преди всяка стъпка извън детайла. В тази област също може да се направи разлика между конвенционални и CNC-управлявани стругови машини.
...Като режещ материал за гранулиращи ножове, титановият карбид се е утвърдил. Нашите биметални ножове съчетават предимствата на този високо устойчив материал с ориентирано към разходите производство.
Ние запояваме изключително във вакуум, което осигурява отлична стабилност на запоеното острие.
Ние произвеждаме ножовете с нашия опит и според вашите желания от:
• Титанов карбид Nikro 128 или Nikro 143
• Биметал, титанов карбид остриета в основа от високо устойчив неръждаем стомана
• PM материали
• различни закаляеми стомани като 1.2379, 1.4112, 1.4125 и др.
...Материали: Дръжка от дърво Stamina, зелен цвят, две митри от инокс или месинг, нож и шпатула от инокс.
Включва: Един нож и една шпатула
Категория: Услуга кетеринг Laguiole Tradition
Референтен номер: 7022 ST 65
Държава на производство: Франция
Нашите продукти са гарантирани за 10 години срещу всякакви производствени дефекти при нормална употреба. Износването на частите поради времето не попада в...
...помощ в кухнята за всички готвачи. Мандолината е комбинация между резачка и готварски нож. Това е много практичен кухненски инструмент, който може да реже плодове и зеленчуци, като сменя 3-те остриета и регулира дебелината. Правото стоманено острие е закрепено на основната плоча, позволявайки рязането на зеленчуци на прави или вълнообразни пръчици. Трите комплекта остриета, използвани с регулирането на дръжката под основната плоча, могат да произведат различни нарязвания като кръгчета, ивици и жулиен.
...Дължина на дръжката 11 см, тегло 136 г
Класически нож за джоб на Herbertz с заключващо се острие от неръждаема стомана AISI 420. Цветният мотив на неръждаемите вложки е нанесен чрез лазерно гравиране. Малките вложки от пакка дърво създават красив контраст.
Дължина на дръжката 11 см, тегло 136 г...