... диво събиране или на нашите собствени култури, включват, наред с другите, хидролат от розмарин, хидролат от мащерка, хидролат от салвия, хидролат от лавандула, хидролат от лимон, хидролат от сладък портокал, хидролат от горчивпортокал, хидролат от грейпфрут, хидролат от бергамот, хидролат от лайм. Също така произвеждаме масла от невен и жълт кантарион чрез мацерация на цветята в растително масло...
...нотка на портокал и не горчив (малко хмел). Аромат: Лек плодов аромат и аромат на портокал. Температура: Препоръчва се да се сервира между 4 и 6 градуса. Вид опаковка: 33 cl. Съставки: Вода, малц Pale Ale, хмел и портокал. Съчетаване: Бирата GÈNESIS може да се комбинира с всякакъв вид средиземноморска храна, като тапас, предястия, риби, ориз, сирена, шунки, паста, пици, специални ястия,…...
Производство на фини дестилати и ликьори, изцяло собствено производство и маркетинг, дестилати, отлежали в дъбови бъчви (цигарени дестилати), дестилати с мариновани сушени плодове, ликьор от горчивпортокал.