... компания за обработка на мариновани зеленчуци и ръчноизработени подправки Основана през 1950 г., докато за колбасите с компания, основана през 1996 г., с производство, което винаги е строго ръчно изработено.
Нашата мисия в настоящия глобализиран свят е да се противопоставим на тенденцията, предлагайки ръчноизработени продукти, както едно време, като селектираме най-добрите съставки и изключваме всякакви видове изкуствени консерванти, а също така отглеждаме директно гъбите, използвани в нашите консерви, които се събират пресни и се обработват в същия ден. Нашата занаятчийска обработка, насочена към...
... изработени бири, Ръчно изработен мед, Ръчноизработениконсерви „La Russolillo“ и още много други…. Съвместими капсули за Nespresso, Nescafè Dolce Gusto, Lavazza A Modo Mio, Lavazza Espresso Point, Lavazza Blue, Lavazza In Black, Lavazza Firma, Vitha Group, Uno System, Caffitaly и Bialetti.
Ръчно приготвени аргентински емпанадас. Внимателно изработени в Уарбург по традиционни рецепти, от аргентински ръце. Замразени по време на производството. Одобрено от ЕС предприятие. Храна за хапване.
Тази компания произвежда Шлутцкрепфен, Цилталеркрапфен, сладки краффен, беконкнедли, семелкнедли, спанакнедли. Ръчноизработени без консерванти, без добавки, истинска домашна кухня.
Добротата има прости съставки... Компанията Stringhetto има солидни корени: основана в Легнаго (VR) през 1983 г., фирмата за плодове и зеленчуци се е развила в производството на ръчноизработени конфитюри, намазки и шоколад, предлагайки автентични и висококачествени продукти, без добавяне на оцветители или сгъстители. Постоянството на тази компания се състои в инвестирането в добротата и престижа на собствените й суровини, растейки с уважение към земята и древните традиции, които са основни изисквания за отличителен продукт на пазара.
... - Скумрия, тон, сардини, игли, калмари, миди, раковини и змиорки.
- Ръчноизработениконсерви от аншоа и бонбони.
- Консерви от градината.
- Сирена от различни испански наименования за произход (Астурийски, Галисийски и Екстремадурски).
- Мед и конфитюри (ръчноизработени), 40 вкуса.
- Шафран, червен пипер и други подправки.
- Мариновани продукти (маслини, лукчета, банди и т.н.)
- Ориз и бобови култури.
- Червени, розови, бели и сладки вина (десерти) с всички Д. Произход.
- Вермути, фини и мансанили.
- Кава и шампанско.
- Ръчноизработени ликьори.