... суровината и осигуряване на кратък времеви интервал между брането и замразяването, което гарантира високото качество на крайния IQF продукт и запазва органолептичните свойства и хранителната стойност на плодовете. Стремим се да осигурим на нашите клиенти висококачествени, безопасни и здравословни продукти, затова строго контролираме всички етапи на производството, започвайки от основното производство...
... фудъра, който след 2 години отлежаване е произвел най-добрата бира: "най-добрият фудър на годината." На етикета винаги се посочва номерът на фудъра, а годината указва началото на отлежаването.
RODENBACH Rosso е автентична, лесно усвоима, кисело-сладка освежаваща бира. RODENBACH Rosso се произвежда на базата на 2-годишна бира RODENBACH, отлежавала в дъбови фудри, смесена с млада RODENBACH, след което сместа частично преминава през мацерация с боровинки, малини и кисели череши и се допълва с натуралния сок от тези червени плодове.
CAMPOBERRY, ФИРМА, РАЗПОЛОЖЕНА В ГЮЕМЕС, КАНТБРИЯ, ПРОИЗВЕЖДА И ТЪРГУВА С ЕКОЛОГИЧНИ БОРОВИНКИ, МОРСКИ ПЛОДОВЕ И МАЛИНИ. РАЗПОЛАГАМЕ С ЕВРОПЕЙСКИ СЕРТИФИКАТИ GLOBAL GAP, GRASP И BIOSUISSE. НАШАТА ПРОИЗВОДСТВЕНА СЕЗОНА Е ОТ ЮНИ ДО ОКТОМВРИ, КАТО В НАЧАЛОТО И В КРАЯ СМЕ ЕДИНСТВЕНИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ЕКОЛОГИЧНИ БОРОВИНКИ В ЕВРОПА. ПРОДУКТЪТ НИ СЕ ТЪРГУВА НА НАЦИОНАЛНО НИВО, С ЦЕЛ ДА УВЕЛИЧИМ...
Семейната компания Patrelle съществува вече повече от век и половина. В началото на тази компания имаше само един продукт: ароматът Patrelle. Днес Patrelle се е развила в широка гама от продукти: аромати (аромат Patrelle, балсамов, барбекю, говеждо), но също така и плодови сосове (малини, ягоди, червени плодове, кайсии, касис, кайсии-манго) и шоколад.