Ние сме производители на месо с дългогодишна традиция. Предлагаме пилешко, свинско и говеждо месо, полупродукти от месо, кървави колбаси и дробчета, пастети и колбаси. Почти всички наши продукти са без глутен.
Frescarni е търговия на едро с месо, която знае как да се обърне не само към отделния гражданин, но и към най-луксозните и елегантни ресторанти. Насочваме се към столови, кетъринг, ресторанти и обикновени граждани, предлагайки месо от Fassone Piemontese и Blonde D'Aquitaine с първокласно качество на отлична цена/удобство. Вече сме доставчици на 2 ресторанта, оценени в Мишленовите гидове, и на няко...
Уникалното наследство, характер и репутация на уелското агне са признати от Европейската комисия с желаното статут на Защитено географско указание (PGI).
специализирани в закупуването, клането, обезкостяването и порционирането на единствено качествени коне за индустрията, месарниците и ресторантьорството. Както на едро, така и на порции.
Продукт: Говеждо/Биволско Омасум Условия на плащане: 30% аванс и 70% при копие на B/L Тип: Говеждо/Биволско Стил: Запазено Процес на запазване: Сол 1% Характеристика: Нискомаслено Част: Стомах, ядливи вътрешности Тип на съхранение: Рефрижератор Място на произход: Турция/Истанбул Влажност: По-малко от 3% MOQ: Минимално количество за поръчка е 28MT или 1X40 FCL Съхранение: Под -18 градуса Целзий Сро...
Телефон: (0312) 229 12 23 - 24
Адрес: ул. Стразбург №5/22 Сихие Чанкая АНКАРА
Уеб: http://www.kofteciarif.com
Имейл: info@koftecarif.com
Мисията ни
Кьофтеци Ариф Уста предлага изключителните вкусове на Инегол кюфтета в уникалната си атмосфера и великолепно заведение, което го прави незаменимо място с разнообразие от вкусни опции. Ние сме фирма, която постоянно повишава стандартите за качество в х...
Компанията AVEYRON BOYAUX е производител на черва. Червата, получени на 98 % от агнешки субпродукти, се събират в кланиците в южна Франция. Те се почистват чрез остъргване и се осоляват, след което се калибрират, напълват, измерват и отново се осоляват. След това се опаковат и предлагат на големи единици за месопреработка в южна Франция.
Ние сме кланица в Австрия (Нижна Австрия, на около 50 км северно от Виена) и заколваме около 5000 прасета на седмица. Предлагаме всички части от прасето, независимо дали са пресни или замразени, вътрешности и мазнини. Изнасяме за следните държави: Унгария, Италия, Русия, Казахстан, Полша, Германия, Словакия и др. При интерес, моля свържете се с нас.
...Компанията се намира в Бортгали, в местността "Tancas De Mesu" и разполага с многогодишен опит в сектора. Производството на качествени меса е основният ключ към постигнатия успех; освен ...
... Асколи Пичено, където нашата цел е да предоставим на клиентите разнообразие от замразени продукти, както и наличието на различни пресни артикули, като меса от различен вид, като внимаваме за възможностите, които предлага пазарът, с цел да имаме значителен асортимент от продукти, така че да можем да станем, с увереност, отправна точка за клиентите както в града, така и в провинцията на Асколи Пичено.