ЗЕМЕДЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ОГГИЛ
Земеделското стопанство Valle del Tione е с площ от около 47 хектара, предназначено главно за отглеждане на орехи (7 000 растения), фураж и плодови растения. През октомври от гората се събират гъби манатарки. Малка част от земите се намират на територията на Болсена, където отглеждаме маслини и лозя. През 1985 г. беше взето решение да се откажем от интензивното...
... капачка. Това са само част от характеристиките, които правят нашето сладко с международна известност. Нашият търговски подход днес е насочен към висококачествена местна търговия във Франция и съседните европейски страни (магазини за хранителни стоки и фини сладкарници, магазини за регионални продукти, кафе-смесители, франчайз магазини, кетъринг, търговци на плодове и зеленчуци...)...
Отглеждане и разпространение на плодови дървета (над 320 сорта ябълки), рози, декоративни храсти, рододендрони, дървета и покривни растения. Доставка на растения или продажба от разсадника.
Добротата има прости съставки... Компанията Stringhetto има солидни корени: основана в Легнаго (VR) през 1983 г., фирмата за плодове и зеленчуци се е развила в производството на ръчно изработени конфитюри, намазки и шоколад, предлагайки автентични и висококачествени продукти, без добавяне на оцветители или сгъстители. Постоянството на тази компания се състои в инвестирането в добротата и престижа на собствените й суровини, растейки с уважение към земята и древните традиции, които са основни изисквания за отличителен продукт на пазара.
...Компанията
На плодородните склонове на Везувий добавя адонданца земята на плодове и зеленчуци. И не само вино! Но и ценни плодови дървета и вкусни зеленчуци.
В този контекст, типично земеделски, в общината Черколи, се намира нашата компания "Антични Вкусове", специализирана в възстановяването на земеделските традиции, характерни за района на Везувий, за ръчна обработка.
Нашата цел е реализирана в...
... ви представим стъпка по стъпка рецепти, за да нямате никакви съмнения. Подобно на своите подобия, като кордованския салморехо, порра антекирана и по-софистицираните варианти, като рецепти за плодови гаспачос, като черешов, авокадов, динен, ягодов, ябълков, пъпешов или морковен, гаспачото е много ценено в испанската и световната гастрономия (испанското гаспачо) заради богатството от зеленчуци и чудесни хранителни свойства, гаспачото е лесно за приготвяне, евтино, харесва се от децата и отнема много малко време за приготвяне.