... Нерело маскалезе. Целта е да се подчертае богатството на винената култура на лозята в подножието на Етна: земи с вулканичен произход, идеални за отглеждане на Нерело маскалезе и другите местни сортове, които в тази особена територия намират своята максимална изразност. Така се ражда естествено производство, основано на грижа и страст към виното, истинска автентичност.
...La Cave Rommes е на ваше разположение за културата и обслужването на виното. Винаги в търсене на редки продукти с най-добро съотношение цена/качество, ние селектираме за вас вина от цял свят, както и всичко необходимо за тяхното обслужване. Освен това, предлагаме и селекция от пури (Cohiba, Montechristo, Romeo y Julieta и др.).
В сърцето на долината Лот, DOMAINE DU PEYRIE произвежда качествени вина от Кахор. Вината на Domaine du Peyrié са награждавани на множество конкурси (Кастелсарасин, Макин, Балай и др.) и са споменавани в ръководства или списания, посветени на виното.
...Изработен е в Сиера де Уелва при уникални микроклиматични условия и произлиза от иберийски свине, отглеждани на свобода в дееса и хранени по време на монтанера изключително с жълъди и естествени пасища. Съществува и черният хамон, който е основен и основополагающ продукт на испанската гастрономия. Заедно с виното и зехтина можем да кажем, че международната му слава преминава граници и е търсен...
Сос Вино възниква във Виченца, общата ни страст към виното ни подтикна да създадем тази реалност с неформални тонове и точна информация, за да ви помогнем, ако искате да научите, закупите, дегустирате или да поговорите за вино! Паола, Любител на лозята В Сос Вино се занимавам с администрация, логистика и с украсяване на вашите вина за подаръци. Антонело, Консултант по храни и вино Аз съм сомелиер и винаги съм работил в сектора на виното. Лично селектирам вината, които предлага Сос Вино. Следвайте ни във Facebook!
ДОМЕН МЕЙСОН НЬОВ е семейна собственост, придобита през 1900 година. Оттогава лозята се обработват от поколение на поколение. Виноградникът е с южно изложение и с глинесто, желязно и леко варовито почва, което дава изключително вино. Основният сорт грозде е Малбек. Възрастта на виното се осъществява в циментови съдове и също в дъбови бъчви.
Компания, основана преди 7 години от г-жа Лоиола Ориана, собственик на фирмата, влага цялата си страст в създаването на отличен продукт на справедлива цена. От възхвалата на местните лозя до маслото, произхождащо от маслиновите горички на Алта Мурджа Барезе, в сърцето на едноименния Национален парк. Резултатите са на масите: от виното Троя, решително и характерно, до Монтепулчано и Шардоне, преминавайки през Италианското екстра върджин зехтин.
... на места, където няма рязка промяна в температурата, където слънчевата светлина не попада директно върху бутилките, или където се генерират силни миризми и прекомерен шум. За добро съхранение на виното, температурата трябва да бъде между 10 и 20 °C, с относителна влажност от 70%. Освен това, избраното място за съхранение на продукта трябва да бъде добре проветрено. Както можете да видите, много аспекти влияят на съхранението на виното. Следователно, винарска изба е най-надеждният вариант. В ЗАВЕТНА ВИНОКЛЕТКА ще научите всички възможности, които обграждат тази идея.
... представлява фантастичното разнообразие на френските вина и различните региони на производство: Бордо, Долината на Лоара, Бургундия, Божоле, Долината на Рон, Лангедок, Гаскон, Корсика и Прованс. Благодарение на това разнообразно предлагане, Barton & Guestier предлага на всички потребители, независимо дали са случайни или големи любители на виното, да открият богатството на нашите тероари.
Домаенът на Пере Кабош е семейна изба, разположена в лозята на Шатоньоф-дю-Пап, която се предава от баща на син вече четири века. Историята му винаги е била тясно свързана с културата и цивилизацията на лозята и виното. В миналото членовете на семейството БОИСОН са имали две професии едновременно: лозар и ковач. Името на техния домейн произлиза от втората професия, тъй като пироните, които закрепват подковите под копитата на конете, се наричат на провенциалски „КАБОШ“. Така се появиха първите бутилки с името „ПЕРЕ КАБОШ“ и така бе наречен домейнът на Жан Пиер Бойсон.
Групата PAÇO DO CONDE в момента обработва 4 000 хектара земеделска площ в долния Алентежо, като притежава 2 700 хектара от общо обработваната площ. Производството на зехтин, което допълва виното в предлагането на SAEG, започна през 2005 г. и от 2007 г. разполага със собствени съоръжения, маслобойна, оборудвана с най-добрата технология и с капацитет за обработка на 270 тона маслини на ден...
... за ентусиасти. Виното не е просто съдържанието на бутилка. То е истинско произведение на изкуството, плод на тежък труд, което се вписва във времето. Да притежаваш велико вино означава да държиш в ръцете си парче от Историята на Франция или от друго място. Ние работим неуморно за нашите клиенти. Всеки ден търсим и подбираме най-великите вина и най-престижните спиртни напитки, с цел да намерим редки перли, които да ви предложим.
Вгнездена в Саманего, едно от онези места, където се живее с виното, Heredad de Aduna е останала вярна на философията си през цялата си история, която я поставя винаги до традицията, установена от Хосе Мартинес Адуна. Традиция, която, разбира се, е динамична и в постоянно развитие към единствена цел: винаги да постигне най-доброто. От този принцип преди няколко години възникна новата изба на...
...DESPRAT VINS създаде верига специализирани магазини за продажба на вино "La Maison du Vin". Магазините "Maison du Vin" предлагат също така специално пространство за дегустации и открития: фини френски и чуждестранни вина, редки реколти и големи кюве, алкохоли и спиртни напитки, регионални вина, включително уникална гама от вина от Оверня, регионални аперитиви, предмети, посветени на обслужването на виното, персонализирани подаръци, пакети за изпращане.
...филтрация, микро-филтрация, ултрафилтрация, осмоза, концентрация и производство на сирене и намират приложение в индустрията на виното, напитките, соковете, бирата, млякото и сладоледа, както и в други сектори като химическия, фармацевтичния и козметичния. Всички машини на Sfoggiatech са сертифицирани за качество и безопасност в съответствие с действащите международни стандарти. Компанията е сертифицирана по UNI EN ISO 9001:2008 и UNI EN ISO 3834 – 2 (относно процеса на заваряване).
...El Pozo е създаден от страст към Испания, любов към виното, дълбоко уважение към автентичните продукти и производители и желание да споделяме знания.
El Pozo? El pozo означава 'воден кладенец'.
Алфредо, испански приятел, започна преди няколко години възстановяването на стара сграда в Чулила (прекрасно селце във Валенсия) с намерението да я превърне в хотел. По време на строителните работи той...
BRIVE TONNELIER предлага, спазвайки ценности като приятелство, лукс и престиж, свързани с виното, кръг от Майстори Тонелиера, които ще ви слушат и разбират, за да уважат най-добре вашите очаквания и вашите продукти. Буре от френски, унгарски и американски дъб. Традиционно извиване, с гореща вода или пара...
Bodegas Igarmi е семейна компания, чиято страст и отдаденост към виното ги е довела до бутилиране и търговия с вина с ненадминато съотношение цена-качество, с добра оценка на пазара и от страна на потребителите.
Бяло от солера - Вермути - Червено реколта...
Брасери Рубенс ви предлага френско-белгийска кухня с акцент върху рибните ястия. Креветковите крокети на заведението вече многократно бяха обявени от пресата за най-вкусните в Кноке. Не пропускайте да опитате и рибата треска Роял, както и стек тартар, приготвен в залата. Менюто с предложения следва сезоните и винаги е препоръчително. Освен това, всеки любител на виното тук ще намери подходящото...
...Виното е неангажиращ подарък, който е подходящ за рожден ден, имен ден, ден на майката, ден на бащата и особено за сватбен подарък. С удоволствие ще заменим картонената кутия с красива дървена кутия, която ще персонализираме за младоженците. Ще добавим пожелания, Winerua аксесоари - и ще направим гравиране по желание.
... в Жиронда ще ви отведе в чудния свят на AOC Бордо и Бордо Супериор. Истинско мултисензорно и игриво пътуване, позволяващо на посетителите да открият чрез зрелищни аудиовизуални и сценографски техники всички тайни, които обграждат раждането и живота на виното.
Cool Art е млада и динамична компания, родена от страстта към виното, благодарение на която искахме да създадем елегантно, но същевременно функционално обзавеждане, в крак с времето, което да подчертава не само виното, но и културата. Насочени сме към ентусиасти и ценители като нас, които искат да обзаведат пространства със стил, където виното остава основният елемент... вино и култура...
...Нашето уникално и рядко портфолио произтича от задълбочена експертиза в сферата на винопроизводството и от тясна връзка с производителите. Основателят Джон Монард счита за свой дълг да поддържа личен контакт с винопроизводителите. Според него това е най-добрата гаранция, че ще бъдат избрани само най-красивите и фини вина. Аз залагам на качеството, казва той, защото "виното е моето изкуство"!
Уважаеми посетителю, желаем ви приятно посещение и се надяваме да намерите любимите си вина на най-добра цена-качество, което е от съществено значение в нашата политика за покупка и продажба. Описателните листове относно тероара на виното, както и сортовете грозде, описанието на виното и съчетанията ще бъдат приятно интересни за различните професии в света на виното (винари, сомелиери, ресторантьори, без да забравяме важната личност… ВАС. Всички наши вина се съхраняват в климатизиран склад при постоянна температура от 12 градуса и се бутилират в Шато, Дома или Имот.
Основана през 1948 г. в Милано, C.E.M. Costruzioni Enologiche Milano е компания, която работи в областта на бутилирането и предлага решения и технологии за секторите на виното, бирата и безалкохолните напитки. Всяка машина е проектирана и изработена в зависимост от специфичните нужди на клиента.
Бургундия Вити Сервиз е компания, специализирана в снабдяването и техническото консултиране от лозето до виното (BO 10205 разпространение на фитофармацевтични продукти за професионалисти). BVS предлага пълно разпространение на продукти за лозята (растителна защита, торене, опора) и винопроизводствени продукти (енология, печатни и персонализирани опаковки, опаковане, артикули за дегустация). Тя предлага също така адаптирани и персонализирани услуги: метеорологична услуга за парцела, техническо съдействие в лозята и виното, технически бюлетин.
Групата Мирас се състои от компаниите MIROS и ATI, които работят в сектора на виното, сайдера и плодовете и са специализирани в изграждането и търговията с машини и оборудване за винопроизводство и преработка на плодове, развивайки опит, какъвто малко компании имат в сектора на първоначалното приемане и пресоване за извличане на мъст и сокове.
Изработваме машини и оборудване за обработка на...
... на QUINTA DO NOVAL през десетилетията е една от особеностите на QUINTA DO NOVAL в света на Порт виното. Тази последователност се дължи просто на факта, че нашите Vintage Порт вина произлизат от една единствена Квинта, едно специфично и магическо място. Когато познавате QUINTA DO NOVAL и нейните стари и нови Vintage, можете да разпознаете бъдещите й Vintage.
... няколко километра срещу Шатоньоф дю Пап, е една от петнадесетте Крю на Долината на Рон. Днес, синовете на Жом, Себастиен и Кристоф, постепенно осигуряват просперитета на стопанството. В съчетание с семейния опит, те използват своите знания в областта на виното и лозарството, за да подчертаят качеството на тероарите на Домен.