Изследователски проекти за храни, специално месо, меснипродукти и яйца
Изследвания за безопасността и качеството на месото, месните продукти и яйцата; търговски класове за месо, технологии за клане, технологии за преработка на месо, микробиология на месото и месните продукти; аналитика на желаните и нежеланите органични и неорганични вещества в храните; удостоверяване на животински и растителни видове, ГМО и алергени; разработване на бързи неинвазивни методи за анализ.
... заведение за донер кебап: пита хляб, месо за кебап, бяла сос, добавки, машини за приготвяне и резервни части.Комерсиализираме месо за кебап в топка и нарязано, от говеждо и пилешко с халал сертификат, а също така предлагаме халал хамбургери, пилешки хамбургери, кобе говеждо и др.Имаме каталог от 300 продукта, насочени към хотелиерството и ресторантьорството. Всички наши продукти отговарят на най-високите хигиенни и санитарни условия, спазвайки всички европейски мерки и сертификати. Доставки до цяла Испания в рамките на 24-48 часа.
ПРОИЗВОДСТВО НА СУШЕНИЦИ (ПЕПЕРОНИ, ФРАНКФУРТСКИ, КАРАМАНЛИДИКА, ПЕТАЛА, ДИМЕН САЛАМИ, ПАРИЗАКИ, ЧЕСНОКОВА СУШЕНИЦА, МОРТАДЕЛА, ШУНКА, КАВУРМАС, СУШЕНИЦИ С ГОВЕЖДО). ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО СЪС СВЕЖО МЕСО И МЕСНИПРОДУКТИ.