Франция, Brissac Loire Aubance
...CEPAGE : Шенин и Гроло грис. TERROIR : Аргило-пясъчен. VINIFICATION ET ELEVAGE : Гроздето се събира внимателно на ръка в касетки. Винификация по традиционния метод. Въглеродна ферментация и отлежаване на утайка минимум 12 месеца в избата. APPELLATION : AOP Креман дьо Лоар. NOTES DE DEGUSTATION : Фини мехурчета, покриващи светло жълт цвят. Цветни и плодови аромати с нотки на бриош. Свеж и елегантен вкус. ACCORD METS/VIN : Празнични аперитиви, коктейли и десерти. TEMPERATURE DE SERVICE : Между 7 и 9°C. Картон от 6 бутилки по 75cl...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play