... Жанин, шоколадиера от Иль дьо Франс, и неговият екип приготвят шоколадови бонбони. Стефан Жанин, професионален шоколадиера, разположен в Вал дьо Марн и специалист в производството на шоколади, ви кани да откриете неговата шоколадова фабрика, докато се наслаждавате на вкусни пралини, чисти шоколади, шоколадови трюфели... Продажба на занаятчийски шоколад (подаръчни кутии с шоколад, асортименти от шоколад, шоколади...) и създаване на персонализирани шоколади за компании.
... повторно използване на недоизползвани хранителни ресурси.
Нашите сушени плодови листенца с портокали ще ви очароват с баланса между киселинност, топлина на подправките и щипка горчивина.
Тези пюрета от пресни цитруси, в комбинация с канела, предлагат нежна и сладка топлина с шоколадови нотки, докато анасонът добавя деликатен и завладяващ анасонов нюанс. Укропът, карамфилът и кардамонът допълват цялостта, добавяйки сложни и дълбоки ароматни нотки...
През компанията LIMOUZI SAVEURS, нашата страст е да ви запознаем с чудесата на корезийския тероар, като измисляме рецепти, способни да ви изненадат и да ви зарадват. Винаги в търсене на новини, ние поставяме нашето ноу-хау на ваше разположение, за да ви предложим изискани и вкусни продукти.
Гордеем се с ангажимента си да разработваме всички наши продукти в нашата производствена работилница в Обжа...
Добре дошли в DISTRAZUR, вашият търговец на едро за деликатеси. Вече повече от 25 години обслужваме традиционната търговия с постоянна грижа да предлагаме качествени продукти, адаптирани към нашите клиенти и различни от веригите на голямото разпространение. Нашата марка, Les Saveurs du Clavon, привлича най-взискателните гурмани. Тя е лесно разпознаваема и гарантира селекция от вкусни, фини и делик...
Фабриката Fruidoraix е специализирана в производството на калисони. На нашия обширен производствен обект предлагаме на публиката да открие различните традиционни занаяти в сладкарството: производството на тесто за калисони от суровини (пъпеши, бадеми, захаросани портокали), готвене на водна баня, оформяне и глазура, както и производството на ароматизирани нуга, великденски яйца-нуга и някои шоколадови сладкиши.