PackLion is a European Packaging Supplier, aiming to provide brands with full spectrum of eco-friendly packaging for cosmetics, chocolate and confectionery, tea and coffee, CBD, Pharma. Thepacklion.com is truly speedy platform where you can get your packaging promptly by bypassing the chaotic process of quoting and customization, and move directly to order, production and delivery. And this is whe...
...Жил Сикар, консултант по хлебопекарство и директор на Техническия институт за хлебарски занаяти, стартира с Мае Иновации "формата finger madeleine", серия от форми, в които вашите усещания могат да се изразят без ограничения. Madeleines с оригинални форми, шоколадови, с бадеми, с зърнени храни, лесни за ядене в пътуващи торти... Вие сте на ход да създадете рецепти и да персонализирате вашите витрини!
Формат: Индивидуален
Размер: 400x300...
... качество, като същевременно защитаваме околната среда и хората, които подкрепят нашия бизнес.
Нашите ангажирани шоколатиери съчетават традиционни методи с модерни иновации, за да създават шоколадови творения с най-високо качество. От избора на най-добрите какаови зърна до нежното печене и преработката на шоколада - всяка подробност е важна за нашия отличен вкус. Нашият шоколад не само че е чудесно вкусен, но също така изразява богатото наследство и култура на Камерун.
#CocoaValley #Шоколад #Какао #ОрганичноСертифицирано #FairTrade #Занаяти...
ПОМПИТЕ BROQUET са компания, специализирана в проектирането и производството на помпи, предназначени за прехвърляне на пасти и вискозни течности, особено в сферата на хранително-вкусовата промишленост. ПОМПИТЕ BROQUET предлагат перфектно решение, адаптирано към различните видове занаяти и приложения. Те предлагат проектиране и производство на обемни помпи за прехвърляне на вискозни и натоварени течности: захарни заводи за междинни течности (сиропи, сокове, меласи); захарни заводи в частична кристализация (магми и варени маси); шоколадови фабрики.
Фабриката Fruidoraix е специализирана в производството на калисони. На нашия обширен производствен обект предлагаме на публиката да открие различните традиционни занаяти в сладкарството: производството на тесто за калисони от суровини (пъпеши, бадеми, захаросани портокали), готвене на водна баня, оформяне и глазура, както и производството на ароматизирани нуга, великденски яйца-нуга и някои шоколадови сладкиши.