Гранолата на Лора се произвежда в нашата работилница в Париж, използвайки здравословни и полезни съставки. Тя е направена ръчно и е веган. Нашата рецепта за Гранола включва царевични люспи, ядки, кокосово масло и агаве сироп.
Исках да създам различна рецепта, рецепта, която да ме представя. Вместо овесени ядки, избрах натурални, органични и най-вече хрупкави царевични люспи! Това е възможност да ...
От три поколения, BISCUITERIE WHITE MARK произвежда продукти, които радват малки и големи. Въпреки модите и тенденциите, ние винаги сме оставали верни на едно нещо: качеството на съставките! Днес решихме да се посветим на професионалистите:
- Вие сте в началото на проект за бисквитария и искате да се фокусирате върху маркетинга и търговската част, без да поемате риска да инвестирате в оборудване...