... да се сервира и с различни десерти и плодове. В зависимост от предпочитанията, вкусът му може да бъде обогатен с добавяне на гарнитури като пресни парченца ягоди или шоколадовсос.
Съвети за съхранение: Продуктът трябва да се съхранява в или под -18°C в дълбок замразител. Препоръчва се да се консумира в кратък срок след отваряне на опаковката.
...Шоколадовсос като топинг за замразен йогурт. Добър избор от популярни и оригинални топинги за комбиниране с замразен йогурт е важна част от клиентското изживяване.
Артикулен номер: 30204
6,25 € / кг
Картон A 6 бр. по 1,3 кг...
... бял захар
6 яйца на стайна температура
3 чаши пресято брашно за торти
1 чаша гъста сметана
1 супена лъжица ванилов екстракт
1/2 1 чаена лъжичка бадемов екстракт
1/2 чаена лъжичка лимонов екстракт
Шоколадов кейк със сметана
Няма списък с кейкове със сметана, който да е пълен без включването на шоколадова опция.
Sudem Pastacılık е компания, базирана в Анталия/Турция, която от 2006 година произвежда най-качествени продукти и ги изнася за Европа и други страни. От вчера до днес произвеждаме ръчно изработени хлебни изделия и сладкарски специалитети, използвайки традиционни рецепти за печене и висококачествени съставки. Сред нашите специалитети са Смеси за хляб, Смеси за кексове и торти, Прах за разбиване, Пр...
...Бретан винаги е бил известен със своите крепове и ние сме горди да предлагаме автентичните бретонски пшенични крепове. Те са идеални за вземане на улицата или за десерт в ресторанта! Шоколадовсос, топка сладолед, фламбирани... гарнирайте ги по ваше желание!
Произведени в Бретан според много високи стандарти за качество (по-високи от HACCP стандартите), ние осигуряваме поддържането на веригата...
... шоколадовсос, комбинирани с пресни плодове и сметана, или използвани като основа за разкошни десерти, тези шоколадови фетучини повдигат вашите сладки творения на съвсем ново ниво. Насладете се на изисканото вкус и многообразие на шоколадовите фетучини, приготвени от спелтова брашно с какаово инфузия, и нека вашето сладко зъбче се радва на хармоничната комбинация от паста и шоколад. Освен това...
...Подправен какао, точно толкова, колкото е необходимо за приготвяне на вашите горещи шоколади или шоколадовсос за вашите десерти!
Съставки: Неподсладено какао на прах, захар, подправки (канела, кардамон, карамфил, звезден анасон), коректор на киселинността - калиеви карбонати.
Да се съхранява на сухо.
Хранителна информация
Енергия 965 KJ / 231 Kcal
мазнини 0.15 г
от които наситени мастни киселини 0.03 г
Въглехидрати 56.0 г
от които захари 55.0 г
Протеини 0.43 г
Сол 0.01 г
дата на минимална трайност 12 месеца...
...Формат: 460мл белгийски шоколадов сладолед (13%, съдържа минимум 50% сухо вещество от какао) с сос от лешникова паста (1%) и парченца карамелизирани печени лешници (6%). Позволете си да се насладите на нашия белгийски шоколадов сладолед с лешници: вкусен белгийски шоколадов сладолед, обогатен с шоколадово-лешников сос и парченца карамелизирани лешници. Гурме замразен десерт, без оцветители и изкуствени аромати, за максимално удоволствие.
... от канала на разпространение.
Оцет Селекция 100%
Оцет от бяло вино
Оцет от червено вино
Оцет от ябълка
Шери оцет
Балсамов оцет от Модена
Балсамови кремове
Оцет от вино с чесън
Оцет от вино с естрагон
Безцветен алкохолен оцет
Оцветен алкохолен оцет
Дресинги
Монодози
Оцетник
Течен карамел
Шоколадов сироп
Ягодов сироп
Ванилов сироп
Лют сосСос за аперитив
Зехтин екстра върджин
Оцет на едро за индустрията...
Нашата компания действа като производител в областта на готовите прахообразни храни и в продуктовия ни асортимент влизат супи, пудинги, пудра захар, крем за торти, сметана, шоколадовсос, ванилия, сода, бакпулвер, какао, царевично брашно, оризово брашно, галета, царевично нишесте, пшенично нишесте и добавки за хляб. Предлагаме услуги на пазара с нашата собствена марка TATKAT, в различни грамажи и с опаковка от първокласен клас.
...Нашите продукти: бисквити (хрупкави рулца, захаросани сладки от бутер тесто и др.), сладки и десерти (мини скали, кокосови звезди, макарони и др.), замразени десерти (профитероли, профитероли с шоколадовсос, шоколадови кремови профитероли, еклери и др.), пекарски изделия (макарон, баница и др.), пасти (паста от спекулос, хрупкава паста от спекулос).
... продуктови групи като:
- прах за ароматизирани напитки от плодове,
- готови супи,
- пудинги,
- крем Chantilly,
- смеси за торти,
- готови прахови смеси за турски десерти,
- прах за печене на тесто,
- захаросан ванилин,
- какао на прах,
- карбонат,
- крем за торти,
- оризово брашно,
- нишестета,
- царевично брашно,
- желе за торти и крем,
- шоколадовсос,
- инстантно кафе,
- горещ шоколад,
- какао с мляко,
- подправени сосове с шоколад и подправки (смес за кюфтета, смес за пиле, смес за риба и др.)...