... Жанин, шоколадиеот Иль дьо Франс, и неговият екип приготвят шоколадови бонбони, които имат максимум 15 дни. Стефан Жанин, професионален шоколадие, разположен в Вал дьо Марн и специалист в производството на шоколад, ви кани да откриете неговата шоколадова фабрика, докато се наслаждавате на вкусни шоколадови пралини, чист шоколад, шоколадови трюфели... Продажба на занаятчийски шоколад (подаръчни кутии с шоколад, асортименти от шоколад, шоколади...) и създаване на персонализирани шоколади за компании.
... предлагаме, ще намерите, наред с другите (в зависимост от наличността):
- Черен шоколад
- Шоколад и лешник
- Фъстък
- Кафе 100% Арабика
- Тонка боб
- Ванилия Бурбон от Мадагаскар
- Касис
- Лимон
- Малина от Лот
- Плод на страстта
Да се съхранява в хладилник при 4°C.
Нашият съвет: за да се насладите на макароните, които са добре меки, оставете ги на стайна температура 30 минути преди консумация.
DDM: Препоръчително е да се консумират в рамките на 5 дни.
Референция: MACARONS-COFFx9...
...Нуга без потапяне: Плоча от 2,4 кг чисто удоволствие, готова да бъде персонализирана според вашите желания. Тази ръчно изработена нуга, съставена от мед, бадеми и шамфъстък, очаква да бъде обогатена с вашия избор на разтопен шоколад или сушени плодове. Задължителен продукт за гурмета и креативни готвачи.
Референтен номер: 105701
ТЕГЛО (в КГ): 2.400
Опаковка: 1
ДДС: 20.0%...
...La Barre Marseillaise ® е специалитет на Chocolatière de Marseille.
Прекрасен пралине "без масло и сметана" от чисто удоволствие, натурален, хрупкав, по старинному, с портокал или череша, това е обширен избор от възможности, който очаква любителите на сладкото в Chocolatière de Marseille.
... тези от какаовите зърна. Така всякаква животинска мазнина е изключена от производството на нашия шоколад. Нашите работилници са оборудвани с инструменти от миналото и последна технология, които позволяват на нашия майстор шоколадие и неговия екип да произвеждат работа, съчетаваща качество и оригиналност. Разполагаме с производствено пространство в Оаз, на ръба на гората Шантили, където 1000 м2 са...
... Канада официално започват през април 2011 г.
Френски шоколадие, който работи в производството и разпространението на шоколадови трюфели в повече от 45 държави на 5 континента. Компанията е известна и призната със своята търговска марка „Truffettes de France“.
Компанията MAX VAUCHE CHOCOLATIER е специализирана в проектирането и производството на шоколадови изделия. От историята на шоколада до неговото дегустиране, шоколадовата фабрика Max Vauché символизира културата на шоколада. През 2003 г. Max Vauché става Майстор-артизан шоколадие. От 1 август 2008 г. Max Vauché разширява своите умения, произвеждайки собствен шоколад. Към лабораторията на...
...Шоколадиеот 1948 г., Мишел Клуизел е част от малкото Какаофевиери (преработватели на какаови зърна) в света. Той създава изключителни шоколади в своите работилници, на юг от Нормандия, където работят 240 души. Мишел Клуизел се ангажира с качеството по уникален начин в световен мащаб, надхвърляйки шоколадите с биологичен произход или 'чисто какаово масло', като гарантира всички свои черни, бели и млечни шоколади. От плантациите на какаови дървета, захарна тръстика и ванилия, производството на шоколад е голямо приключение, в което участват опит, експертиза и занаятчийски умения на шоколадиера.
артизански шоколадие в Кимпер, Бретан. Ние произвеждаме асортимент от около 35 вида висококачествени шоколадови бонбони: пралини, лешници, бадеми, ганаш, изработени с висококачествени какаови зърна, бадемова паста, солени карамели, карамел за намазване, продажба на професионалисти в шоколадовата индустрия, отстъпки за фирмени комитети, доставка в цяла Франция, онлайн магазин.
Заповядайте да откриете богат избор от шоколади и вкусове в Le Temps du Chocolat, шоколадова работилница в Нарбон, на 54 улица Жан Жорес. Г-н Жером Борие, майстор шоколадиеот над 30 години, ви предлага своите шоколадови творения, които сам приготвя от шоколад с чист произход и чисто какаово масло: шоколадови бонбони, шоколадови хапки, глазирани кестени, макарони, ръчно приготвени сладоледи, кремове и сорбета.
La Ferme au Chocolat Fonderie à la Campagne е шоколадова фабрика и сладкарница, разположена в La Houssaye en Brie в Seine et Marne, управлявана от г-н ENGRAND Grégoire, майстор шоколадие. www.lafermeauchocolat.shop...