... шоколадза покритие.
Инструкции за употреба:
Изтрийте силиконовата основа с микрофибърна кърпа преди всяка употреба и закрепете трите накрайника на силиконовата основа в прорезите на опората.
Нанесете първи слой шоколад с четка, за да запълните неравностите, след което оформете шоколадовото яйце едно до две пъти в зависимост от желаната дебелина.
След кристализация, отделете основата от опората и извадете яйцето.
Референтен номер: PSK002
В наличност: 207 продукта...
...С уникален или двойно облекчение, тези иновативни пластинчати топлообменници са универсални и работят по екстремни проекти като замърсени среди, вискозни течности и с утайки. Те са отлични за млечната индустрия, пивоварството, винопроизводството, спиртни напитки, шоколад, морски дарове, насипни твърди вещества, фармацевтичната индустрия, електрически станции и целулозно-хартиената промишленост.