... повече от 250 милиона години при изчезването на първоначалния океан. Тя се събира на ръка в тибетските плато. Солта от Хималаите преди е била наричана "царскасол", защото много висококачествената сол е била продавана само на местната аристокрация. Розовият цвят идва от минералите, които солта е абсорбирала, като натриев хлорид, магнезий и калций. Тази хималайска сол е фина кристална сол, която е нерафинирана и все още притежава всички добри свойства, които солта има.
...Salz+Salz GmbH предлага справедливо търгувана, здравословна хималайска сол от Пакистан. Всички солени продукти са натурални, без химическа йодиране, без антислепващи вещества и богати на естествени минерали.
В свързания хималайски солен магазин можете да намерите интересна информация за добиването и здравословните свойства на 100% натурална хималайска сол, която може да се купи онлайн в Швейцария и Лихтенщайн дори в количества над 200 кг.
Например:
Халит кристална сол (царскасол):
най-чистата сол за хранене изобщо
грубо смляна
в кристални кубчета
...
...сол или захар, Зеленият чай е идеалният партньор за диети за отслабване. Канелата е стимулираща и подпомагаща храносмилането. Цикорията е известна с това, че подобрява чревния транзит.
Оставете вашия пакет за запарване в чаша гореща вода за 4 до 5 минути.
СЕРТИФИЦИРАНО AB БИОЛОГИЧНО ЗЕМЕДЕЛИЕ. 100% био, иначе нищо - вижте информацията в нашата категория: Чаеве, тисани, провансалски билки.
Продукт на Лаборатории "АРАКЕЛ" в Лансон дьо Прованс.
...Царска храна, която заслужавате. Вие решавате дали да я приготвите бързо, да я запържите в тиган с подправки или да я добавите към любимата си паста… опциите са многобройни. Едно е сигурно - ще се насладите на перфектен вкус и богатство от полезни хранителни вещества.
Нетно тегло: 450 г
Енергия: 47 kJ/11 kcal
Въглехидрати: 0,40 г
Общо захари: 0,20 г
Мазнини: 0,20 г
Наситени мастни киселини: 0,08 г
Протеини: 1,30 г
Сол: 0,90 г...
...Нашият кралски лук е продукт от висок клас, тъй като ръчно подбираме най-гурме луковите сърца от всички луковици. След този процес кралските луковици се мариноват в вода, сол и винен оцет.