... шоколади, богати на вкус и аромат. Независимо дали предпочитате интензивен черен шоколад, кремообразно мляко или деликатен бял шоколад, ние имаме какво да задоволим всички небца. Открийте също нашите подправки.
... цветна сол от вода, събрана в Cap Gris-Nez на мястото на Deux Caps. Пържена в студено пресовано слънчогледово масло, тя получава своята лека златиста окраска, с плодова миризма и деликатенвкус на пресни слънчогледови семена, без оцветители, без консерванти и без ГМО.
Горда да носи високо цветовете на наследството на нашите тероари и на аперитива, Chips Française е идеална за споделяне на приятен момент с семейство, приятели, пред мач по футбол или около романтична вечеря!
La FRENCH PRESSERY ви предлага първия френски био сайдер, ферментирал с шампанска мая. Много освежаваща, оригиналната версия е газирана в устата и предлага деликатенвкус на кисела ябълка с аромати на пресни плодове. Заповядайте да откриете нашите напитки, био и произведени във Франция.
... нашия пресовач, което ни позволява да гарантираме качеството на нашите доставки. Орехите, които използваме за производството на масло, произхождат от дървета, чиито линии са селектирани от поколения фермери, което ни позволява да получим масло с мощен и деликатенвкус. Можем да запечем орехите (на дървени въглища), за да извлечем маслото в горещо състояние, като по този начин подсилим ароматите...
JNPR №1 е изработен основно от хвойнови плодове, кориандър, кардамон и ябълка, в знак на уважение към неговите нормандски корени.
Всеки съставка е избрана заради качеството и вкусовете си, което му придава свеж и деликатен аромат, а на вкус - средиземноморски нотки.
Първият безалкохолен спирт, произведен във Франция.
...Компанията Tossolia е специализирана в производството на ръчно изработен тофу, вдъхновена от ценности като уважение към околната среда и устойчиво развитие. С качествени суровини и традиционно майсторство се произвежда тофу с деликатенвкус. Следните различни продукти са част от гамата Tossolia: Тофу, Галтети, Неми, Мариновани кубчета, Готови ястия, Паниси / Полента, Палтета…...
... къщата
Сред свежите трюфели, Черният трюфел, на латински Tuber Melanosporum: този известен трюфел, наричан също "Черният диамант на кухнята", е безспорно най-цененият от гастрономите. Той днес носи славата на къщата Plantin. Комбинацията от деликатен аромат и хрупкава текстура му придава изключителен вкус и характер.
Знаков продукт от гамата на консервираните трюфели, Черният трюфел 1-ва Ебуллация, когато е добре приготвен, разкрива аромат почти толкова силен, колкото този на свеж трюфел и радва най-изтънчените небца.