...Майстор шоколадие на Вал дьо Марн от 1960 г. От три поколения семейството Жанин произвежда шоколад по традиционен начин. Една от последните занаятчийски шоколадови фабрики в Иль дьо Франс. Шоколадите са произведени от най-добрите какаовизърна и се приготвят с голямо внимание, в съответствие с традицията от миналото. Шоколади Жанин е работилница за производство на шоколад в 94, където Стефан...
...дълбок и ефирен, разкрива аромати на червени плодове, бели цветя и минералност, които хармонично се съчетават с нотки на лакрица, какао и леко смолисти
Устата
атаката, плътна и обширна, е последвана от средата на устата с кадифена танинова структура, където напълно се изразяват малината, горската ягода, черешата и плодовата роза. Тази ароматна палитра е подкрепена от какаовизърна, лакрица, кедър...
... региона на Лоара.
Всяко шоколадово квадратче съдържа 10mg CBD.
Съставки: захар, какаово масло, сухо мляко, какаовизърна, слънчогледова лецитин, ванилия, CBD изолат. Може да съдържа следи от глутен и ядки.
Тегло: 90 грама...
...Тази билкова смес “Sawaneh” на основата на какаовизърна и подправки е идеална за любителите на подправен чай.
Съставки: Счукани какаовизърна (54%), парчета канела, копър, джинджифил, портокалова кора, лакрица, кардамон, парчета портокал, розов пипер.
Предлагаме и други чайове, които можете да намерите тук, в специализираната секция.
Билкова смес от 100 г в опаковка от крафт хартия.
Тегло: 0,05 кг
Размери: 14 × 20 см...
... предимства. Той прекъсва спада на pH в устната кухина, намалявайки киселинността, която е вредна за нашите зъби. Освен това затруднява живота на бактериите, отговорни за кариесите, и намалява образуването на зъбна плака!
Растително масло от какаовизърна: използва се заради своите антибактериални свойства.
Бяла глина: това е мек абразив. Тя е сгъстител за пастите за зъби, пречиства и неутрализира киселинността.
Зелена глина: грижи се за чувствителните венци.
Тегло: 40 г...
...Направете си следобедна дрямка под кокосовите палми с нашата инфузия CBD "Тропическа дрямка" и нейния толкова екзотичен вкус!
Тази билкова настойка ще ви отведе на пътешествие под тропиците с вкусовете на кокос, ванилия, ананас и много други. Потопете се в тропически рай с нашата изискана инфузия от тропически плодове и CBD, уникално сензорно пътешествие.
Съставки: Зелени чай (65%), ванилия (1%), ананас, манго, папая, кокос, какаовизърна, бадемово масло, аромат, сандалово дърво, екстракт от коноп: 1000 мг канабидиол (CBD) (2%).
Вкус: Сладък
Тегло: 50 г...
... зърна идват от цял свят - от Азия, Америка, Океания и, разбира се, Африка. Нашият метод на печене е много нежен, стремим се да изведем ароматите на зърното, без да го изгорим и без да подчертаваме горчивината и остротата. Всички наши зърна са много различни, панелът от вкусове е огромен. Можете да намерите кисели зърна, като Кения или Мока, или горчиви зърна, като Непал или Перу. Гамата също така...
Производство на суровини от какаовизърна за произход, ние също произвеждаме нашата пралина от лешниците на Пиемонт, производство на бадемова паста. От суровините: ние реализираме нашите готови продукти: асортимент от пралини и ганаш. Нашите други сладкарски изделия: плодова паста, нуга, маршмелоу също се произвеждат без консерванти или други добавки.
Ние разполагаме и с продукти за потребители, които са алергични към лактоза или глутен.
Имаме асортимент от кашерни или халал продукти.
...От 2022 г. ELITOPHE SAS е компания, специализирана в търговията с хранителни продукти. Основно, ELITOPHE SAS е доставчик на какао, по-специално на какао на зърна и развива био какао на семена.
Компанията предлага също така какаовизърна, соя, сусам и фъстъци на международно ниво. Това са натурални, биологични продукти, идващи от африкански страни като Кот д'Ивоар, Гвинея или Бенин.
Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация!
Шоколадерията LAIA Txokolategia се намира в сърцето на Страната на баските, в Байгори, земя на традиции и гастрономически съкровища. Тя е част от последните занаятчийски шоколадерии, които все още работят с какаовизърна, за да овладеят всички етапи на тяхната трансформация в шоколад. Предлагаме ви нашето широко разнообразие от продукти на няколко търговски точки в департамента 64.
...Шоколадие от 1948 г., Мишел Клуизел е част от малкото Какаофевиери (преработватели на какаовизърна) в света. Той създава изключителни шоколади в своите работилници, на юг от Нормандия, където работят 240 души. Мишел Клуизел се ангажира с качеството по уникален начин в световен мащаб, надхвърляйки шоколадите с биологичен произход или 'чисто какаово масло', като гарантира всички свои черни, бели и млечни шоколади. От плантациите на какаови дървета, захарна тръстика и ванилия, производството на шоколад е голямо приключение, в което участват опит, експертиза и занаятчийски умения на шоколадиера.
артизански шоколадие в Кимпер, Бретан. Ние произвеждаме асортимент от около 35 вида висококачествени шоколадови бонбони: пралини, лешници, бадеми, ганаш, изработени с висококачествени какаовизърна, бадемова паста, солени карамели, карамел за намазване, продажба на професионалисти в шоколадовата индустрия, отстъпки за фирмени комитети, доставка в цяла Франция, онлайн магазин.