Франция, Marseille
... подчертае една дейност. В същата логика, обновяването на остарял сайт означава да се направи ново лице. Тези действия имат няколко цели: да се подобри видимостта на сайта, да се постигне качествено естествено оптимизиране за търсачки.
Франция, LE BOSC
... инвестира в производствени машини, за да задоволи все по-растящите изисквания на клиентите си. През 2002 г. Ондупак прави нова стъпка с придобиването на „комбиниран картона“, позволяващ производството и печата на картона в една операция, с увеличена производствена мощност, която улеснява удовлетворяването на нуждите на клиенти от индустриалния свят. През 2006 г. Ондупак укрепва индустриалното си присъствие и навлиза на нови пазари с придобиването на Картонерията на Ерло в Монпелие.
Франция, Amancy
... справедливи съотношения качество/цена… Няма тайна, само добрия вкус, стъпка по стъпка. В основата са най-добрите суровини, меса изключително от Франция. Избор на най-вкусните свински части, с малко мазнина, рамене, шунки, гърди… Не добавяйки вода, която да увеличава теглото! "Домашни" подправки, които ухаят на подправки и аромати от савойската страна, сурови. Пълнене в естествени черва и разбира се, ръчно връзване. Дълго задушаване, занаятчийско пушене с дърва и билки от нашите земи, сушене по старинния метод за нашите салами, наденички, чиполати, мергез от Висша Савоя… Онлайн продажба и директно!
Франция, Méry Sur Cher
... контролираме изцяло жизнения цикъл на нашите продукти. Техническата помощ за производството, контролът на качеството, търговското развитие, логистичните решения, маркетинговите материали…: на всяка стъпка, нашият екип работи за удовлетворението на нашите производители и клиенти. Към днешна дата, LEGUM'S EXPORT ежедневно се ангажира с почти 152 производители/изпращачи/кооперации, за които работи с клиентите на разпределението (GMS, национални търговци на едро, експорт, Rhf…). СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАШИТЕ ЕКИПИ: www.legumexport.com...
Франция, Aix-En-Provence
... поглед на тази статия, озаглавена "8-те заповеди на кръга йерба мате". Сега, когато сме на една и съща вълна, нека приготвим вашия Мате! Стъпка 1: Напълнете вашата калебаса Напълнете вашата калебаса до ½ до ¾ с Йерба Мате. Стъпка 2: Наклона Покрийте горната част на калебасата с дланта на ръката си. Обърнете я внимателно и леко разклатете, за да се събере йербата до ръката. Обърнете калебасата настрани, докато йербата не се наклони достатъчно, за да създаде наклон. Стъпка 3: Студената вода Налейте малко студена вода в наклона, който току-що...
Франция, Bar-Sur-Aube
В Шампан, в региона Об, в самото сърце на Кот дьо Бар, нашето семейство винаги е култивирало изкуството на лозарството и производството на шампанско. Обработването на нашите земи е разпределено на 6 хектара с наследствено умение, предавано от поколение на поколение. Семейно умение! Нито една стъпка от производството не ни убягва, от отглеждането на лозята до търговията, нашето семейство е с вас. През годините ние се стремим да останем верни на нашите ценности, за да създадем най-добрите купажи, които да зарадват вашите небца. Шампан Гил Лезьор, един свят, нашето умение, от 36 години.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play