Фабриката Fruidoraix е специализирана в производството на калисони. На нашия обширен производствен обект предлагаме на публиката да открие различните традиционни занаяти в сладкарството: производството на тесто за калисони от суровини (пъпеши, бадеми, захаросани портокали), готвене на водна баня, оформяне и глазура, както и производството на ароматизирани нуга, великденски яйца-нуга и някои шоколадови сладкиши.
...Предприятие за преработка и замразяване на стриди Marennes d'Oléron. Работим с 100% натурални и регионални продукти, за да гарантираме вкусовете и хранителните качества. Нашите стриди №3 с качество IGP се предлагат в половин черупка, гарнирани с глазура (с различни вкусове) и са замразени в сурово състояние. Предназначени за GMS и RHD, за да бъдат приготвени на фурна при 200° C. Изнасяме в Италия и Азия, нашето младо предприятие разработва и други рецепти на основата на стриди, винаги с уважение към натуралното и не е приключило с изненадите за вас.