...кетъринг ... накарайте клиентите си да пътуват в Латинска Америка чрез нашите тропически плодове!!! Какво е плодова пулпа? Може би се питате този въпрос, тъй като тя все още не е разпространена сред частните лица във Франция. Основно в Южна Америка този тип продукт е много разпространен, тъй като вкусът и естествените качества се запазват. Този голям континент изобилства от пресни екзотични плодове, но сроковете за доставка от една страна в друга понякога водят до твърде много загуби. Без оцветители, без аромати и без добавена захар.
От 1996 г. се занимаваме с производството на качествени ръчно изработени сухи бисквити. Нашите медени хлябчета с подправки са известни и се продават в гастрономически магазини. Всички съставки са строго подбрани. Произвеждаме всички наши ръчно изработени продукти във Франция, в Бургундия. Продаваме на едро или на дребно и изнасяме в Азия, Европа, Канада... чрез специализирани вносители на висококачествени хранителни продукти. Произвеждаме също и безглутенови бисквити. Нашите продукти са без оцветители и без консерванти. Процесът на производство и опаковане подлежи на сертификация HACCP.
ASTRUC PÂTISSERIE, семейна компания, която успя да запази традицията, докато се модернизира и акцентира на занаятчийството от 1927 г. Френски производител на сладки сухи бисквити и сладкарски изделия, без оцветители или консерванти.
От 1882 г. къщата Уейс е едно от големите имена в френската шоколадова индустрия. Тя е една от последните шоколадови фабрики, които работят с какао и го преобразуват в шоколадови блокчета, бонбони и шоколадови хлябчета. Уейс се отличава с умението си да съчетава и комбинира зърна от различни произходи. Уейс ви гарантира използването на съставки от най-добрите тероари без оцветители и консерванти...
Големи количества пигменти и оцветители, органични, натурални и минерални. Способност за обработка на прахове, течности и пигментни пасти. Разтворимост на оцветителите.
Салами от Висока Савоя и Рона Алпи в естествена обвивка, без оцветители и химически консерванти. Саламите са покрити с естествена плесен. Шунката е с минимум 6 седмици сушене. Висококачествена суха месарска продукция, съхранявана в зрялостна камера в Поншато, с уважение към продукта.
Ние сме производители на традиционни колбаси от 7 поколения. Нашите колбаси се произвеждат ръчно всяка седмица, за да гарантираме свежестта на продуктите ни. Без консерванти и оцветители, те ще ви предложат вкусовете на нашия регион. Сухи колбаси: салам от бик, руло от гърди.....и др. Варени колбаси: главен сирене, андуйети, кайлети и др. Нашите грил ястия: андуйети, малки колбасчета (люта чушка, агне с мента, босилек и др.)...