...Открийте нашия избор от пресни яйца, произведени откокошки, отглеждани на открито при оптимални условия. Нашите яйца се събират внимателно, за да гарантират изключителна свежест и високо качество. Богати на основни хранителни вещества, те са перфектни за всички ваши рецепти, независимо дали става въпрос за сладкиши, готвени ястия или вкусни закуски. Поръчайте сега, за да се насладите на автентичния вкус и качеството на нашите пресни яйца.
...Семолина от твърда пшеница, яйцаот свободно отглеждани кокошки
Този тип паста се готви за 9 минути и е по-дебела паста.
Тя ще се задържи особено добре на вашите сосове.
...Нова иновация, този предварително приготвен продукт е лесен за работа, така че можете да създавате нови и вкусни рецепти като обвивки, самоси и още...
Egg’Wrap е предварително приготвен продукт, който е бърз за използване и лесен за обработка за безкрайно разнообразие от рецепти: обвивки, самоси, гратени и още.
Той е без добавки, направен отяйца на свободно отглеждани кокошки.
Кутия с 40 Egg’Wraps (110g)...
...Метален куфар във форма на великденско яйце в син цвят, съдържащ 150 г класически канистрели.
Тази оригинална кутия във форма на великденско яйце е илюстрирана с рисунки на кокошки и петли, символ на Великден.
Тази метална кутия съдържа 150 г вкусни хрупкави канистрели, приготвени на Корсика от традиционни семейни рецепти. Яйца за скриване в градината за традиционното търсене на великденски яйца...
...Меденки с мека текстура и интензивен вкус на подправки за меденки.
Съставки: брашно от ПШЕНИЦА *, МЕД, цели ЯЙЦА (от свободно отглеждани кокошки), масло, тръстикова захар *, МЛЯКО *, подправки за меденки (канела, анасон, джинджифил, кардамон, кориандър, карамфил, звезден анасон).
* Съставки от биологично земеделие
Порция около 140 г.
Дръжте на сухо, защитено от топлина и светлина.
Средни хранителни стойности за 100 г:
1421 KJ / 463,7 Kcal, мазнини: 25,4 г, от които наситени мастни киселини: 15,7 г, въглехидрати: 52,6 г, от които захари: 27,4 г, протеини: 5,6 г, сол: 0,7 г
150 г...
...Тези пасти са 100% ръчно изработени! Всъщност, всички съставки са пресни. Яйцата идват откокошки, отглеждани на открито, а брашното е директно от мелницата на абатството.
За да произведат тези ръчно изработени пасти, монасите от ельзаското абатство чупят между 800 и 1000 яйца на ден, на ръка!
...инкубатори, преработвателни предприятия и месарници, центрове за опаковане на яйца), които работят за постигане на тази цел за качество. Те също така наблюдават 24 спецификации на Фермерите от Аргоа, носещи червения етикет.
Освен това, те са горди да популяризират предимствата на Бретан в сектора на птиците, благодарение на тяхната Защитена географска индикация (ЗГИ) "Птици от Бретан". От 2006 г. Фермерите от Аргоа са официално признати от ИНАО като организация за защита и управление (ОЗУ) за техните усилия в създаването и управлението на сектори под официални знаци за качество (червен етикет и ЗГИ).