... Жанин, шоколадие от Иль дьо Франс, и неговият екип приготвят шоколадови бонбони. Стефан Жанин, професионален шоколадие, разположен в Вал дьо Марн и специалист в производството на шоколад, ви кани да откриете неговата шоколадова фабрика, докато се наслаждавате на вкусни пралини, чист шоколад, шоколадови трюфели... Продажба на занаятчийски шоколад (подаръчни кутии с шоколад, асортименти от шоколад, шоколад...) и създаване на персонализирани шоколади за компании. Свържете се с нас, за да посетите нашата шоколадова фабрика.
... нотки се съчетават с печените аромати, за да оставят да се изрази нежна горчивина с деликатен дървесен нюанс.
Съставки: какаови зърна, подсладител: малтитол, какаово масло, емулгатор (соев лецитин), натурален ванилов екстракт.
Алергени: Възможно присъствие на ЯДКИ, МЛЯКО и ЯЙЦА, ГЛУТЕН и ФЪСТЪЦИ, съставки, използвани в производствената работилница.
Хранителни стойности (на 100 г): Енергия: 2174 кДж / 527 ккал; Мазнини 43 г, от които наситени 26 г и холестерол 1,7 мг; Въглехидрати 37 г, от които захари <0,5 г, нишесте 3,5 г
Нетно тегло (Г): 100 г
Референтен номер: Таблетка черен шоколад без захар...
Добре дошли в света на шоколадерия Bataille, вашият шоколадов партньор за професионалните ви нужди. Нашето семейно предприятие е специализирано в производството на шоколади от висок клас, изработени с висококачествени съставки, за взискателни клиенти.
Нашето майсторство и страст към шоколада се отразяват във всяко от нашите творения. Предлагаме широка гама от шоколади, за да отговорим на вашите н...
...Нашият шоколадов карамел е изработен ръчно в нашата работилница на северна Франция.
Тази ултра вкусна версия е резултат от съчетанието на нашия карамел за намазване и шоколад Excellence 55 %.
Винаги повече вкусове с тази шоколадова версия!
Съставки: Масло, Захар, Сметана, Шоколад 55 %...
Рецепта от традицията - Уникално умение
Искате шоколад? Черен шоколад с смокини и орехи, черен шоколад с череши Амарена, млечен шоколад с маршмелоу, бял шоколад с мрамор от малини или специалитетът на къщата - бар Марсилия... Барът Марсилия ® е специалитет на Шоколадиера от Марсилия. Пралине "без масло и сметана" от чисто удоволствие, натурално, хрупкаво, по старинна рецепта, с портокал или череша...
... зърнени храни, бисквити със семена, бисквити с плодов пълнеж, карамел или шоколад, бисквити с шоколадова глазура или обвивка, диетични сладки, солени закуски, бисквити за деца, сухари, препечен хляб,... Повечето от продуктите са вегански и 100% от продуктите са без палмово масло и без оцветители. Шоколадът и захарта са от справедлива търговия.
Можем да предлагаме нашите продукти в опаковки, на едро или в единични пакети в зависимост от нуждите на нашите клиенти.
...пепелници, точки за чистота, диспенсери за гел... Ние също така сме ангажирани с кръговата икономика с нашата гама PolyAl от Гюери: градски мебели от рециклирани опаковки за мляко, с гаранция от 15 години!
- ПЕЧЕНЕ: Подложки за печене за индустриите на хранителната промишленост (форми, комплекти за свързване и тави).
Оборудване и материали за хлебарство и сладкарство и хранителни услуги (колективно хранене, кетъринг, шоколадова индустрия...): сладкарски стълби, колички, решетки, тави за печене, незалепващи форми, ламарина, силикон, шприцове, рамки, кръгове, инструменти...
... допълнение към плочките шоколад, предлагаме разнообразие от шоколадови продукти, като черни шоколадови трюфели, шоколадови дражета и шоколадови палети. Всички продукти са произведени с еднакво внимание към качеството и иновациите.
Занаятчийската шоколадова фабрика Les Chocolats de Balata предлага също така организирани обиколки на тяхната шоколадова производствена работилница за всички, които искат...
... прилагаме френското майсторство, за да ви предложим интензивни и завладяващи гурме моменти. Нашите мечета са пълнени с множество текстури и имат хрупкава шоколадова обвивка. Всяко мече е създадено с внимание към детайла, според нашето виждане за френско съвършенство.
Ние създаваме изключителни ръчно изработени продукти, 100% произведени във Франция с натурални оцветители и рибен желатин...
... Обжато (19), с нашия екип от сладкари и шоколадери. Особено внимание се обръща на качеството на съставките, които сами селектираме. Нашият екип от шоколадери извършва цялостната трансформация на какаовите зърна в шоколадова обвивка, с различни произходи.
В LIMOUZI SAVEURS ценим местните продукти и предлагаме широка гама от продукти, като сиропи, сухи бисквити, карамелизирани и шоколадови ядки, нуга...
Заповядайте да откриете богат избор от шоколади и вкусове в Le Temps du Chocolat, шоколадоваработилница в Нарбон, на 54 улица Жан Жорес. Г-н Жером Борие, майстор шоколадие от над 30 години, ви предлага своите шоколадови творения, които сам приготвя от шоколад с чист произход и чисто какаово масло: шоколадови бонбони, шоколадови хапки, глазирани кестени, макарони, ръчно приготвени сладоледи, кремове и сорбета.