...Шоколадовият аромат, определението за удоволствие. Възбуждайки както изтънченост, така и изкушение, този аромат е неустоимо призив за разкош, радост за вкусовите рецептори.
Франция, Arengosse
...Затварящ се PET буркан за оптимално запазване на свежестта и аромата на захарта. Употреба: Поръсете щедро захарта King Bueno върху вашите палачинки, палачинки, вафли или сладоледени десерти за допълнителна хрупкавост и шоколадов вкус. Интегрирайте я в рецептите си за сладкиши, бисквити, брауни или къпкейкове за експлозия от шоколадови и хрупкави вкусове. Използвайте я за ароматизиране на горещите си напитки като кафе, горещ шоколад или мляко за уютна и сладка пауза. Референтен номер:SUCRE00076B...
Франция, Saint Martin Belle Roche
...Пот от 250 г шоколадов крем за намазване И какво има вътре? Растителни мазнини (слънчоглед, какаово масло), какао на прах (захар, какао) (26%), захар, обезмаслено мляко на прах (14%), емулгатор: слънчогледова лецитин, аромат: ванилин. Алергени под лупа Мляко. Може да съдържа следи от лешници. Да го съхранявате правилно не е сложно Да се съхранява на сухо място, защитено от топлина. Добре затворете буркана след всяка употреба. Бурканът и капачката: да се изхвърлят с битовите отпадъци.
Франция, Cesson-Sevigne
...Естествената ванилия произлиза от специфични растителни сортове, внимателно подбрани чрез традиционни селекционни техники. С шоколадов послевкус и плодист аромат, нашата Ванилия Бурбон Гурме от висок клас блести в сладкарството и изисканата кухня. Повдигнете вашите творения с нейния ненадминат вкус и изтънченост. Цвят: Тъмно червен до черен Текстура: Неразцепена шушулка, маслена и мека Аромат: Ясен вкус на ванилия от нашето детство Размер: 18-22 см дължина Тегло: 3-5 г на шушулка Съдържание на влага: 30-35% Съдържание на ванилин: 1.6% до 2.4%...
Франция, Clichy
...Какаовото масло е естествена мазнина, извлечена от какаовите зърна (Theobroma cacao), същия плод, използван за производство на шоколад. То е известно със своята мека текстура, ниска температура на топене и лек шоколадов аромат. Какаовото масло се използва широко в хранителната, козметичната и фармацевтичната индустрия.
Съответстващи продукти
Какаово масло
Какаово масло
Други Продукти
Обелени кашу
Обелени кашу
Франция, Talant
...С вкусния си шоколадов аромат, тя е лесна за работа, вашите творения ще могат да се залепят лесно без добавки. Съставки: захар; глюкозен сироп; чист бял шоколад 34% (захар, какаово масло, ПЪЛНО МЛЯКО на прах, СУПЕРМЛЯКО на прах, МЛЯКО на прах, емулгатор E322, аромат ванилин); какаово масло; нишесте; вода; емулгатори E422, E415; оцветител E171; консервант E202. Алергени: МЛЯКО и млечни продукти...
Франция, Niedernai
...разбитото масло с ултра кремообразна и разтапяща се текстура е подходящо за лицето. Шоколадовата пяна ще ви зарадва както с текстурата си, така и със състава, естествения си аромат на какао и цвета, който ще подчертае тена ви.
Франция, Montauban
...Защо да ароматизирам моите свещи с аромат на горещ шоколад? Този аромат на горещ шоколад L'Instant Bougies ще ви позволи да създадете свещи с сладки и успокояващи аромати. Представете си как седите до огъня, през зимата, с чаша горещ шоколад, за да се стоплите. Може да се използва с всички видове восъци за производство на ароматизирани свещи. Ароматите за свещи L’Instant Bougies са натурални и...
Франция, Le Puy Ste Reparade
...Гранде Кюве Руж AOP Котьо д'Екс-ан-Прованс Руж 'Био вино' Сортове Сира 60% - Каберне Совиньон 40% Отлежаване в нови дъбови бъчви за 24 месеца, стареене в бутилка за 1 година. Дегустация Интензивен гранатовочервен цвят, мощен, сложен и деликатен аромат. Интензивен и структуриран вкус: - Текстура: красива материя с копринени танини - Аромати: зрели черни плодове - Пиролизни аромати: печено кафе - Финал: копринен с нотки на сладки подправки Съчетания - Печено агнешко бутче по провансалски - Заек по кралски - Глиган в сос - Ребра на кост / Печено телешко ребро - Шоколадов мус...
Франция, Thionville
...Този мек сапун с дълбок шоколадов аромат, съдържащ над 15% сурово какаово масло, е формулиран както за малки, така и за големи, и е запазил цялата си глицерин по време на производството. Сапунът е произведен от 100% натурални съставки и е изработен с 78% съставки от биологично земеделие. Ръчно изработен от мен в Мозел! Аромат: шоколад Тегло: 100 г Зона на приложение: Лице и тяло Тип кожа: Нормална до суха Опаковка: Рециклируема кутия...
Франция, Mauguio
... вид. Препоръките за дозировки и пропорции трябва да се спазват преди консумация. THC: 0% CBD: 0% Категория: Плодова разновидност Гама терпени: Линия Профил Аромат: Шоколадов, Плодов Ароматен аспект: Плодов, Цветен...
Франция, Les Trois Ilets
Les Chocolats de Balata е занаятчийска шоколадова фабрика, специализирана в производството на шоколад с високо качество. Плочките черен и млечен шоколад, инфузирани с рум Saint James, са един от основните продукти на тази шоколадова фабрика. Зърната какао, използвани за палетите шоколад, произхождат от най-добрите производители на какао и са внимателно подбрани за тяхното високо качество. В допъл...
Франция, Hyères
...Zkittlez CBD е сорт, който, както подсказва името му, въплъщава сладостта на тези аромати. Както известната бонбона, той притежава вкус, вариращ от цитрусовия грейпфрут до червените плодове, преминавайки през гроздето. Тези цветя излъчват аромат на сладък, шоколадов, земен и тропически микс от плодови вкусове. Този модерен сорт е богат на канабиноиди, основно CBD и CBG. Визуално е компактен и кремообразен.
Франция, Issou
... богат на витамин А, добра източник на калий и фибри, и предоставя четири грама протеини на 100 грама. Съставки Протеини от грах и ориз Какао на прах Аромат на какао Сукралоза Витамин B12 За отслабване: използвайте я като заместител на хранене или като закуска.
Франция, Objat
...Съставки: Шоколад млечен 35% Произход извън ЕС (захар, какаово масло, пълномаслено мляко на прах, какао, емулгатор: лецитин от рапица, ванилия бурбон в шушулка), карамел (глюкозен сироп, подсладено сгъстено обезмаслено мляко (обезмаслено мляко, захар), фюзелин (пшенично брашно, захар, растителна мазнина (кокос), рапично масло, антиоксидант: алфа токоферол, обезмаслено мляко на прах, концентрирано масло (мляко), аромат ванилия, сол, емулгатор: лецитин от рапица, екстракт от ечемичен малц, оцветител: екстракт от паприка)...
Франция, La Ciotat
Франция, Saint Orens De Gameville
...Този черен шоколад с 69% съдържание на какао е идеален за приготвяне на вашите сладкиши и десерти. Неговият аромат и дълготрайност в устата ще ви позволят да създадете лакомства с интензивен шоколадов вкус. Съставки: Какаови зърна от Кот д'Ивоар, захар, какаово масло, емулгатор соев лецитин без ГМО. Може да съдържа СЛЕДИ от ядки, сусам, МЛЯКО, ЯЙЦА и зърнени храни. Хранителни стойности (на 100...
Франция, Loire Authion
... във вода. Натуралното какаово масло се извлича от какаовите зърна и притежава богат и приятен шоколадов аромат. Този продукт има висока устойчивост на окисление, тъй като е естествено богат на антиоксиданти. Може да се използва за приготвяне на балсами, масажни кремове, сапуни...
Франция, La Ciotat
...Основна активна съставка Захар и Сол Формула Прах от кайсиеви ядки, захар, сол. Органично масло от шеа. Аромат шоколад/мед или Праскова/Кайсия Показания Захарта, солта и прахът от кайсиеви ядки, комбинирани тук, правят ексфолианта Захар/Сол идеален партньор за пълно почистване на кожата. Мъртвите клетки, натрупани на повърхността, се елиминират, позволявайки на кожата да диша. Маслото от шеа...
Франция, Lyon
... свещи - Бриош - Кашмир и круша - Кафе - Череша - Шоколадов маршмелоу - Мангов маршмелоу - Прасковен маршмелоу - Огурец и мента Моля, посетете нашия уебсайт за повече аромати. Използваме европейски соев восък без ГМО. Предлагаме също ароматизирани восъчни топки: Възможност за ароматизирани восъчни топки (10ч. горене). Минимум 500 броя на поръчка. Каня ви да се свържете с нас по имейл за оферта.
Франция, Guignicourt
...Кора от тесто за шупли, пълнена с вкусен крем с аромат на какао и глазирана с истински фондан, нанесен ръчно •Без палмово масло •Код на продукта: 643 •Генкод: 3660133006439 •Тегло на единица: 90 г •Бройки в кашон: 18 •Палетизация на кашоните: 8 кашона x 18 слоя •Бройки на палета: 2 592 Съвети за употреба: Веднага след изваждане от фризера, свалете защитното фолио и оставете продукта да се размрази върху сладкарска решетка, в положителна хладилна камера за около 3 часа и 30 минути.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play