... свежестта и аромата.
Съставки: Нерафинирана захар от цвекло, натурален ментов аромат, какао на прах.
Употреба: Идеална за подслаждане на вашите топли напитки, поръсване върху десертите ви или интегриране в рецептите за печене за нотка шоколад и свежест.
Референтен номер:SUCRE00040B...
...Кремообразен органичен сладолед смента и шоколад. Изработен с качествени органични съставки в контейнер от 500ml, 100% биоразградим, компостируем и без пластмаса.
...Шоколадовата мента е разновидност на мента, свежа билка с характер! Много ароматна, тя е основната съставка на известния ориенталски чай смента.
Това е растение, което не липсва от предимства, тъй като действа върху храносмилателни разстройства, респираторни заболявания, физическа и психическа умора и дори върху сърбежи. Изследване е показало, че приготвена на запарка, значителна част от нейните антиоксидантни способности се запазват.
В кухнята, шоколадовата мента придава свежест и характер на меса, зеленчукови ястия, плодови салати и разбира се, на освежаващи напитки.
...Внесете освежаващия и вкусен аромат на шоколадова мента в дома си с нашата свещ шоколадова мента. Изработена от натурални суровини без добавки, тази свещ предлага над 70 часа аромат, за ваше най-голямо удоволствие.
Нашето имение е разположено в щедра и запазена природа, близо до Сандблите д'Олон. Едно от съкровищата на региона, плажът "Вейон", се намира само на 10 км от нас.
Този плаж е истински естествен рай, носещ множество етикети, включително престижния "Natura 2000". Той е обграден от морски ръкав, който се издига до устие на мидена ферма "Гитиера", и е заобиколен от пясъчни дюни, борова гора и солени ...
...Зеленият чай, навит на топки, Гънпауър традиционно се използва за зелен чай смента. Може да се пие много горещ и много сладък.
Съставки: Зелен чай
Аромат: Натурален
Идеален момент: Препоръчваме ви да пиете този чай сутрин
Препоръчително време за запарване: Препоръчваме да го оставите да се запарва 3 минути в кипяща вода между 85° и 90°C.
...Ментата е ароматно, тревисто растение с много ароматни зелени листа.
Използвания на ментата в кухнята:
В десертите, тя придава аромат на сладоледи, сорбета и различни сладкиши. Съчетанието на ментас ягоди и шоколад е истинско удоволствие!
Тя ароматизира кремове, плодови салати, напитки (чай, мохито…)
Ментата придава аромат на безброй ястия, както на салати, така и на зеленчукови ястия, зърнени храни (табуле) или месо…
Ползите от ментата:
Тя притежава успокояващи, анестезиращи и аналгезиращи свойства.
...Петалите от царевица, зехтин, розова сол от Хималаите, черен пипер и Непита
Алергени: следи от глутен
ДЕТАЙЛИ ЗА АРТИКУЛА
Натрошен хляб, идеален за панировки на меса, риби, сирена.
Непита е корсиканска билка, която прилича на мента, по-субтилна и рядка, отлично се съчетава с телешко.
... основата на вино, плодове, ядки, ратафия, ликьори от ядки, кестени, малини, карамели, шоколадс ванилия, мента, както и плодови кремове. Предлагат се и плодове в алкохол, баби, канелета, шоколадови сладости и подправки от югозапад, горчица и оцет с трюфел. Ние сме представени в винени магазини, деликатесни магазини като Hédiard и Fauchon, както и на масите на много звезди ресторанти във Франция и в чужбина.