...Тазиана La Provençale е майсторска смес от типични билки на френската провинция. Розмарин, мащерка, маслина, лавандула и липа са внимателно подбрани партньори, които придават на тази тисана нейния вкусен аромат. Перфектен баланс между ароматно, плодово и пикантно с нотка на цитрусови аромати я прави изключителна тисана за специални моменти.
Стил: 20 пакетчета по 2г
Продължителност на запарване: 7 мин
Температура на запарване: 100°C/212°F
Да се наслаждавате: Топла или Студена...
...Hash Lemon Dry Sift идва от метод на суха екстракция и се филтрира с помощта на малки ситца. Той е изработен от сорта CBD Lemon Kush, известен с производството на добро хашиш.
Този хаш е известен като двойно филтриран и е станал задължителен за любителите на CBD резини.
Ароматът му е плодово и пикантно, с много цитрусови нотки, а външният му вид е мек и се разпада много лесно.
... бързо отстъпва място на свежестта на цитрусови плодове, напомняща на пипера от Съчуан, с нотка на цветен аромат. Това е пипер с прекрасна дължина в устата. Смесен с Fleur de Sel от Белата страна, той предлага идеална комбинация за вашето месо и риба, както и за задушени картофи и много други зеленчуци.
SKU:FSF150...
HERBAMMS, специалист по ароматични билки и зеленчукопроизводство, базиран в Пиренеи-Атлантик, е компания, която отглежда на повече от 45 хектара земя във Франция, подсилена от почти 200 хектара кооперативи и земи в Мароко и Испания, произвеждайки ароматични, лечебни билки и плодове и зеленчуци от слънцето.
Нашите производства на ароматични билки са разположени във Франция и в чужбина, което ни...
... от теменужки, ликьори от кестени, ликьори от кумел. GUIGNOLET от АНЖУ, супи от Сомюр, кремове от праскови от лозе, кремове от червени плодове, кремове от грейпфрут, оригинален тройно сек COMBIER, ROYAL COMBIER. Производител на сиропи от червени плодове, сиропи от орехи, подправки и билки, цитрусови сиропи, екзотични сиропи, освежаващи сиропи. Производител на био ракия, био сиропи. Крем за намазване с карамел, конфитюр от шалот, конфитюри от портокали. Посещение на дестилерията от април до октомври. Внимание, прекомерната употреба на алкохол е опасна за здравето.