YAYA NATURELLEMENT SAVOUREUX е вашият предпочитан партньор за уникални и изискани кулинарни творения. Като специализиран производител, ние предлагаме разнообразие от захари и солници с изискани био аромати, идеални за обогатяване на ястията ви през цялата година, както и подаръчни комплекти и сиропи, за да обогатите вкуса на вашите напитки.
Предлагаме ароматизирани и цветни захари: малина, плодов...
...Нарязани на филийки червени цвекла, приготвени на сладко-кисел начин по традиция от Елзас.
Този характерен сладък вкус омекотява и подчертава вкуса на цвеклото.
Съставки: Червени цвекла, алкохолен оцет, захар, сол, подправки.
Съществува и в буркан от 720 мл.
AGENCE GADAN HEUGAS се намира в региона Бордо и от 1999 г. сме на разположение на професионалистите в сферата на вкуса. Тези професионалисти, като сладоледари, сладкари, производители на конфитюри, дестилатори, независимо дали са занаятчийски или индустриални, се обръщат към нашия опит, за да отговорят на своите нужди. Разнообразието на нашите доставчици ви предлага широк спектър от продукти и опа...
Доставчик и дистрибутор на съставки, специализиран в внос-износ и разпространение на БИО и конвенционални съставки за хранително-вкусовата промишленост, козметиката, нутрацевтиката и храненето на животни от 2017 г.
Особено стриктни сме относно източниците на нашите съставки, гарантираме проследимостта и качеството на всички наши продукти. Ние предлагаме нашия опит в полза на вашите предизвикателс...
Месото от Осаан произлиза от говеда и юници на възраст от 3 до 4 години. Стадото се храни изключително с трева, сено и фуражни цвекла, произведени на площ от 140 хектара.
Фермата е съставена на 90% от ливади, разположени в изключителна територия с многообразна фауна и флора в зона на блато.
През зимата стадото е на свободно отглеждане в голям навес с площ от 2500 м², постлан с слама...
Компанията ROCAL е специализирана и призната в областта на преработката и опаковането на червени цвекла и вакуумно готвени картофи, както и на вакуумно приготвени бобови култури (флажолети, леща, моркови и други).
Търговската марка BTG е създадена през 1974 година. Компанията се специализира, през 70-те години, в вакуумирането на червени цвекла, отглеждани под нейния контрол. Оттогава BTG разчита на умения и стандарти, които са от съществено значение за производството на качествени продукти.