...Еквивалент на 22 яйца на кг. Пастьоризираното цяло яйце се използва при приготвянето на омлети, флан, женоазе, бриош, сладкиши...
Продукт, получен от яйца, снесени във Франция.
Наличен в бутилки от 1 кг, 2 кг или 5 кг.
Ованис е независима търговска агенция, специализирана в разпространението на яйца и яйчни продукти на производители и професионалисти в ресторантьорството.
Gojo ви предлага смеси, които да ви улеснят в живота, докато се грижите за себе си. Те ви позволяват лесно да приготвяте солени или сладки рецепти, като добавяте само течни съставки (яйца, растително мляко, масло…).
Съставките са внимателно подбрани.
Всички те са био и без глутен.
Gojo е избрал да използва в своите приготвяния само качествени брашна и да ги разнообразява, за да се възползва от свойствата на всяко от тях.
Освен това, в съставките няма нишесте, скорбяла или добавки.
Ние използваме само здравословни и полезни за здравето съставки.
От 2000 г. OVOCOM разширява своите търговски предложения на едро на пазара в цяла Европейския съюз, като основно се фокусира върху Франция. Независим търговски офис за яйца, ние предлагаме стандартни яйца в черупка, калибрирани или не, ППА, БИО за опаковане или индустрия. Също така предлагаме всички опаковки, предназначени за опаковане на яйца в черупка.