...Нашият джинджифил произхожда от защитената зона на Анжозоробе Ангаво, в централните земи на Мадагаскар.
Той се произвежда от женска асоциация от селото Мангамила, на няколко километра от района на събиране. Жените го отглеждат, събират, след това го нарязват на филийки. Накрая търпеливо го сушат на слънце. Нашият сушенджинджифил не отстъпва на пресния джинджифил. И то благодарение на неговите хранителни и органолептични качества, запазени от производствения процес.
Това е изключителна и необикновена подправка, която ви предлагаме.
... коренът му, ризомът. След като коренът стане жълт, той се събира, почиства и след това суши. Този процес позволява на джинджифила да се запази по-дълго, като същевременно запазва своите хранителни качества.
Тегло: 250 г
Количество: 125 г, 200 г, 250 г, 500 г, 1 кг
Форма: Джинджифил на прах, Сушенджинджифил...
...Премиер джин розе във Франция
Произведен в Корез
Дестилация в меден аламбик от тип шарантез
Съставки:
Неутрален алкохол, хвойна, кориандър, ангелика, ямайски пипер, кардамон, джинджифил, кориандър, касия
Мацерация на хибискус
Формат: 50cl.
Степен: 41,50 % об.
Цветът на джина, получен основно чрез мацерация на сушен хибискус в края на процеса на производство, предлага допълнително визуално изживяване.
... - Конфитюр от джинджифил на парчета, на ленти - Кристализирани кумквати - Чипс от банани. - Японска смес, оризови крекери, васаби. - Източни сладкиши. - Лукуми, халва, - Подправки. Нашата цел е да ви предложим само най-доброто на ненадмината цена!