... ястия. Практичен и идеален формат за ресторантьорството и обслужването в залата.
Съставки: Пюре от домати, намалено на 67% (148 г пресни домати за 100 г кетчуп), захар, оцет, глюкозен сироп, сол, киселинност: лимонена киселина, сгъстител: ксантанова гума, консерванти: натриев бензоат, калиев сорбат, аромати.
Съществува също в бурканче от 35 г, в гъвкава бутилка от 300 г и бидон от 5L.
Произходящ от Корсика, шеф Жан-Мишел Керци иска чрез своите творения да сподели любовта си към продуктите на своя остров. Изобретател на конфитюра на основата на Брокиу (корсиканско прясно сирене), шефът ни предлага кулинарно пътуване в корените си. Гамата "O Mà" е много разнообразна и варира от сладки удоволствия (конфитюри, пасти за намазване, ароматизирани захари, сладкиши) до солени удоволстви...
...• Гелеви сосове на солена и сладка основа в кубчета IQF с размери 4x4x4, 6x6x6, 8x8x8 или 12x12x12 мм
• Масла и подправки в кубчета IQF с размер 8x8x8 мм
ХАРАКТЕРИСТИКИ
• Готови за употреба
• Възможна адаптация на устойчивостта на студени обработки и текстурата при нагряване
ПРИЛОЖЕНИЯ
• Маркиращи за колбаси, кайма, нъгети…
• Топинги за пица
ОПАКОВКА
• Чанта от 10 до 15 кг
• Картон от 10 кг
СЪХРАНЕНИЕ
• 12 до 18 месеца при -18°C
НЯКОЛКО ПРИМЕРА ЗА РЕЦЕПТИ
• Чесън / магданоз
• Кетчуп
• Домат
• Мексикански
• Къри
• Горчица
• BBQ
• Сирене...
Разположена в ПРОВАНС, нашата консервна фабрика, под ръководството на своя създател г-н Луи МАРТИН, развива от 1918 г. своето майсторство в производството на качествени продукти. Сезонната дейност по преработка на пресни плодове и зеленчуци, основно от региона и отговарящи на нашите изисквания, ни позволява да произвеждаме суровини, напълно под наш контрол. Те са напълно подходящи за производството на продукти от вторична преработка: горещи сосове, кетчуп, приготвени зеленчуци, традиционни рецепти...