... сиропа. Те могат да се съхраняват по този начин няколко седмици в хладилник и можете да ги глазите по-късно в зависимост от нуждите ви.
Съставки: кестени, захар, глюкозен сироп, естествена ванилова арома
Кестените в захарен сироп се използват за приготвянето на захаросан кестен. Поради факта, че са потопени в захарен сироп, те имат дълъг срок на годност (5 години). За да направите добро глазиране и да получите захаросани кестени, ви съветваме да следвате нашите съвети, като кликнете тук.
...Кекс с кестеново брашно, смокини и орехи.
Този вкусен малък корсикански кекс е приготвен по гурме рецепта.
Тегло: 190 гр
Съставки: Бадеми 65%, Захар, Мед AOP от Корсика, Глюкозен сироп. Може да съдържа следи от други.
Съхранение: Да се съхранява на сухо и на хладно.
Декларация за хранителна стойност за: 100 г
Енергия: 1703 кДж (408 ккал)
Мазнини: 23 г
Наситени мастни киселини: 2,7 г
Въглехидрати: 42 г
от които Захари: 25 г
Протеини: 6,6 г
Сол: 0,54 г...
...гелее от био шафран 230 г,
горчица с био шафран 200 г
сиропот био шафран 25 cl,
сапун с шафран и арган 100 г,
пакет с бисквити 130 г,
конфитюр откестени 320 г,
конфитюр откестени с шафран 320 г
0,100 г шафран в тичинки
в кошница от бамбук в естествен цвят
Тегло: 3000 г
Размери: 35 × 20 × 15 см...
... на плодове.
Предлагаме ви незаменима гама от препарати на основата на кестени, предназначени за професионалисти в ресторантьорството и хранително-вкусовата промишленост:
• Крем от каштани
• Паста от каштани
• Пюре от каштани
• Каштани в сироп
CONCEPT FRUITS предлага рецепти за кремове и пюрета от каштани с автентичен вкус, съобразени с традиционните рецепти на Ардеш за традиционна и щедра кухня...
BIOLOKLOCK е компания за преработка на плодове от биологично земеделие. Ние предпочитаме местно снабдяване с нашите плодове и приготвяме нашите конфитюри в котел. В биоземеделието сме от 1973 г. и работим нашите продукти по занаятчийски начин, за да постигнем най-добро качество при производството на: Биологични конфитюри, компоти, пюрета, желета, кремове от сини сливи и кестени. Или още сушени плодове и плодове в сироп.