...СЪСТАВКИ Съставки: газирана вода, захар, киселинност: лимонена киселина, таурин 0,40%, коректор на киселинността: натриев цитрат, глюкуронолактон, аромат, глюкозно-фруктозен сироп, кофеин 0,02%, оцветители: E150c и рибофлавин, инозитол, подсладител: стевиозид, ниацин, пантотенова киселина, витамин B6, витамин B12. Пастьоризирано. Препоръчва се разнообразна и балансирана диета, както и...
Франция, Capdenac Gare
... и паметта, при временно умора. Витамин C: 50 mg (63% ПДП*) Витамин E (D-алфа-токоферол): 6,60 mg (55% ПДП*) Бета-каротен (провит. A): 1,90 mg (40% ПДП*) Витамин B1 (хидрохлорид на тиамина): 0,60 mg (55% ПДП*) Витамин B2 (рибофлавин): 0,70 mg (50% ПДП*) Витамин B3 (никотинамид): 4,80 mg (30% ПДП*) Витамин B5 (D-пантотенат на калций): 2,10 mg (35% ПДП*) Витамин B6 (хидрохлорид на пиридоксина...
Франция, Vetraz-Monthoux
...ИЗРАБОТЕНО В ИТАЛИЯ ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАН ПРОДУКТ ЗАВЪРШЕН ПРОДУКТ, НЕ ТЕСТВАН НА ЖИВОТНИ ПОЛЗИ ОТ ОРИЗА ЗА КОЖАТА Освен вкусовите си качества, ориза сатива, по научното си наименование, е богат на ползи както за кожата, така и за тялото. Оризовото масло, основен компонент на нашите продукти, е известно с ползите от състава си: естествена витамин E (токотриеноли и токофероли), витамини B (тиамин, рибофлавин, ниацин и др.), аминокиселини (триптофан, цистин, аргинин и др.), полифеноли, минерали (магнезий и др.) и ензими (SOD, глутатион и др.). SKU:GEL250...
Франция, Caudecoste
Доставчик и дистрибутор на съставки, специализиран в внос-износ и разпространение на БИО и конвенционални съставки за хранително-вкусовата промишленост, козметиката, нутрацевтиката и храненето на животни от 2017 г. Особено стриктни сме относно източниците на нашите съставки, гарантираме проследимостта и качеството на всички наши продукти. Ние предлагаме нашия опит в полза на вашите предизвикателс...
Франция, Fouquereuil
... при хладилни температури под 2° C и максимална относителна влажност от 55% Състав за 100 г ядки от орехи Калории – 851 Протеин – 14,8% Мазнини – 60% Въглехидрати – 16 Сурови влакна – 9,6 % от витамини Витамин A – 0,6 Тиамин, B1 – 24 Рибофлавин – 8,21 Витамин C – 4,4 Категория : Сурови орехи...
Франция, PABU / GUINGAMP
...глюкоза, киселинност, лимонена киселина E330, таурин 0.4%, коректор на киселинността, натриев цитрат E331, глюкоронолактон 0.24%, кофеин 0.03%, аромати, оцветител E150C и рибофлавин E101, инозитол, витамини: B3, B5, B6 и B12. Поради високото съдържание на кофеин (32/100ml) този продукт трябва да се консумира с умереност. Хранителна стойност на 100ml - Енергия..................47Kcal - Протеин.................0.4 g - Въглехидрати.........11.2 g - Мазнини..................0.1 g...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play