...ИЗРАБОТЕНО В ИТАЛИЯ
ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАН ПРОДУКТ
ЗАВЪРШЕН ПРОДУКТ, НЕ ТЕСТВАН НА ЖИВОТНИ
ПОЛЗИ ОТ ОРИЗА ЗА КОЖАТА
Освен вкусовите си качества, ориза сатива, по научното си наименование, е богат на ползи както за кожата, така и за тялото. Оризовото масло, основен компонент на нашите продукти, е известно с ползите от състава си: естествена витамин E (токотриеноли и токофероли), витамини B (тиамин, рибофлавин, ниацин и др.), аминокиселини (триптофан, цистин, аргинин и др.), полифеноли, минерали (магнезий и др.) и ензими (SOD, глутатион и др.).
SKU:GEL250...
Доставчик и дистрибутор на съставки, специализиран в внос-износ и разпространение на БИО и конвенционални съставки за хранително-вкусовата промишленост, козметиката, нутрацевтиката и храненето на животни от 2017 г.
Особено стриктни сме относно източниците на нашите съставки, гарантираме проследимостта и качеството на всички наши продукти. Ние предлагаме нашия опит в полза на вашите предизвикателс...
... при хладилни температури под 2° C и максимална относителна влажност от 55%
Състав за 100 г ядки от орехи
Калории – 851
Протеин – 14,8%
Мазнини – 60%
Въглехидрати – 16
Сурови влакна – 9,6 % от витамини
Витамин A – 0,6
Тиамин, B1 – 24
Рибофлавин – 8,21
Витамин C – 4,4
Категория : Сурови орехи...
...глюкоза, киселинност, лимонена киселина E330, таурин 0.4%, коректор на киселинността, натриев цитрат E331, глюкоронолактон 0.24%, кофеин 0.03%, аромати, оцветител E150C и рибофлавин E101, инозитол, витамини: B3, B5, B6 и B12.
Поради високото съдържание на кофеин (32/100ml) този продукт трябва да се консумира с умереност.
Хранителна стойност на 100ml
- Енергия..................47Kcal
- Протеин.................0.4 g
- Въглехидрати.........11.2 g
- Мазнини..................0.1 g...