{"Notre Mission":"Нашата мисия\nПри Cernunos предлагаме 100% натурални дъвчащи лакомства, без химикали, за удоволствието и обучението на кучета. Всяко куче е уникално, затова се грижим за тяхното благосъстояние с здравословни и питателни продукти.\n\nДъвченето е от съществено значение за кучетата: укрепва челюстите, премахва зъбната плака, облекчава венците и се бори с скуката. Ние вярваме в здрав...
...Месо и животински подпродукти
Мазнини и масла, екстракти от растителни вещества и подпродукти от риба (2, минерални вещества, захари, дрожди, еквивалент на 3,5 % риба и рехидратирани подпродукти от риба, с 0,5 % от генетично модифицираната риба, 0,5 % от колин и 0,5 % от пъстърва.
Добавки:
Хранителни добавки: UMkg: Вит А 32000; Вит D: 1000; Вит E 170; mg/kg: Железен сулфат монохидрат (Fe 88...
...Ръчна белачка, която се адаптира към всички видове риба с фина или дълбока кожа: плоски риби (камбала, скат и др.) и големи филета от прясна или пушена риба (пъстърва, сьомга и др.).
Тя се предлага в 2 версии:
- с нож (V358L)
- или само с екорен (V358S).
Регулирането на дебелината е възможно на машината V358L благодарение на дръжката, разположена отстрани на машината.
Ролката за захващане...
APICURE Paris, консултант в сферата на източниците, свързани с промоционални артикули и корпоративни подаръци. Вече повече от 12 години в Азия, компанията е успяла да изгради мрежа от лоялни и почтени производители, избрани заради сериозността и качеството на изпълнението им. APICURE Paris поставя етиката и устойчивото развитие в центъра на своята стратегия за развитие. APICURE Paris се ангажира д...
... идентични характеристики, особено по отношение на Омега 3, като предлага по-фин и деликатен вкус.
Този продукт може да се използва на кубчета или според вашите желания, като например върху блини, в салата или просто с лимонов сок и копър. (наличен в 2 нетни тегла 100g или 200g)
Срок на годност 3 седмици след опаковане.
Референтен номер: PTTRUFTSA100
Състав: Филета от пъстърва, сол
Отглеждане: Пъстърва от Дордон
Вид: дъговидна пъстърва (Oncorhynchus mykiss)
Съхранение: 3 седмици след опаковане, хладилник от 0 до 4°C
Тегло: 200g...
...Легендата разказва, че финикийски кораби, носени от редовните ветрове на "Морския бриз", акостирали на средиземноморския бряг през VI век пр.н.е. Те донесли със себе си уменията за отглеждане на лозя и винопроизводство. Съвети за съчетаване на храни и вина За ежедневни ястия с приятели, барбекю и големи летни салати. Това бяло вино ще се съчетае перфектно с вашите рибни ястия, като филе от морска костур или пъстърва с бадеми. Температура на сервиране 2° 6° Дали да се декантира Не...
Разположена в Ивлин, тази семейна малка и средна компания, създадена през 1991 г., избира сортовете хайвер от най-добрите ферми в света и ги опакова в своята работилница, за да ги предложи на взискателните професионалисти. Comptoir du Caviar произвежда също и премиум тарама, предлагана в 10 оригинални рецепти, признати за тяхното качество. Асортиментът е допълнен с подбрани морски продукти (яйца от сьомга, морски корал, яйца от пъстърва...).
...Няколко програми за изследвания и развитие ни позволяват постоянно да адаптираме линията "ВИВИЕРС" към нуждите на нашите клиенти и да предоставяме все по-ефективни яйца от пъстърва. Нашите яйца от пъстърва се изпращат навсякъде по света в изолирани кутии, които им позволяват да пътуват повече от 3 дни, ако е необходимо.
... пъстърва (Cynoscion Striatus)
Илекс калмар (Illex Argentinus)
Аржентински червени скариди (Pleoticus Muelleri)
Атлантическа скумрия (Scomber Scombrus)
Тихоокеанска скумрия (Scomber Japonicus)
Конска скумрия (Trachurus Trachurus)
И много други видове, моля не се колебайте да се свържете с един от нашите експерти.
Ние работим само с пълни рефрижераторни контейнери и основно изнасяме за Западна Африка и...
Създадена преди 35 години, AQUALANDE е европейският лидер в аквакултурата.
Компанията се е развила във всички дейности на аквакултурната индустрия. Тя се е развила чрез три динамични сектора: селекция и размножаване, отглеждане на пъстърва и преработка на пъстърва.
Групата AQUALANDE е ангажирана с устойчиво и отговорно аквакултурно развитие в естествена среда.
Разположен в Турен, в сърцето на замъците на Лоара, Мелницата на манастира преобразува в ИНДИВИДУАЛНИ поръчки сурова риба в пушени продукти: сьомга, змиорка от Лоара, хек, флейта, мечка, тон, марлин, яйца от треска, есетра, пъстърва, шаран от блатото... Предлагаме широка гама от опаковки: Цяла пушена сьомга, късо нарязване (за сервиране на чиния), размер на резените по заявка: 20, 30, 40, 50, 60 или 70 гр, нарязване по цялата дължина за приготвяне на канапета, •специално рязане: ленти, блокчета и др.
Компанията Уилям и Джеймс се намира в Карентан, Нормандия. Тя е специализирана в пушенето на висококачествена сьомга и пъстърва.
От цяла риба до опаковането на вашата пушена сьомга преминават няколко дни, през които се извършва стриктен подбор, следван от солене със суха сол, пушене при ниска температура и накрая рязането на тънки филийки с нож.
Тези различни етапи гарантират качеството на продуктите на Уилям и Джеймс, което се основава на занаятчийски умения (етикет Мaitre Artisan), свежест и качество на суровините.
Le Fumoir de Provence, семейна компания от 2 поколения. Ние сме производители на пушена риба, без оцветители, без консерванти и без добавки. Широка гама от прясна риба и пушена риба. (тун, сьомга, меч риба, пъстърва, бутарга, треска, скариди, стриди, миди, черен морски език, хек, сепии, морски вълк от Средиземно море, златна риба от Средиземно море, морски вълк и много други ... )...