... минути!
JETBIO може да обработва обем от 10 м3 до 2000 м3
Таймер: ЦИФРОВ ТАЙМЕР с памет
Мобилно, леко и много лесно за използване с APABIO
Осигурява дезинфекция Бактерицидна – Вирусцидна – Спорицидна – Фунгицидна – Левурицидна
Предимствата на дезинфекцията на повърхности чрез аерозол
Сухото пръскане е процес, който позволява насищане на стая с дезинфекционен продукт: всички повърхности в контакт с въздуха се обработват без човешка намеса.
Непревъзходна мощност: способна да дезинфекцира обем от 100м3 само за 10 минути!
Таймер: ЦИФРОВ ТАЙМЕР
Консумация: 16ML/МИНУТА
Размер на капките: 1 до 5 микрона...
... готвене" са адаптирани към спецификите на различни канали:
GMS, RHD, Индустрия, Събития.
Ние гарантираме безопасност на храните и качество на продуктите: система за осигуряване на качеството, сертифицирани суровини GLOBALGAP и HVE3, HACCP, процес в чистастая, детектор на метали, строг контрол на температурата, план за микробиологични анализи, план за почистване, проследимост и програма за...
... USB и специални тави и др. за всички оптични носители – MIP предлага също така своите услуги и експертиза в трансформацията на пластмаса чрез инжектиране за други дейности: автомобилостроене, фармацевтика, аеронавтика, козметика, свързаност и медицина. Машинен парк от 40T до 400T. Производство в чистастая клас ISO 7 (спазване на добри производствени практики). Съвместно проектиране на продукт...
... агресивни, корозивни, хранителни течности и USP клас VI в секторите на хранително-вкусовата промишленост, фармацевтичната, химическата и козметичната индустрия. EM TECHNIK работи с висококачествени пластмаси като PP, PVDF, PTFE, PFA и PEEK и разполага със собствена чистастая ISO клас V.
... специалитети, произведени в Дижон в обект, който постоянно се развива с внедрена IFS процедура от 2006 г. и чистастаяза нарязване с ISO 8 стандарт, открита през 2007 г. Изследванията и иновациите са нашите основни направления за развитие както в областта на продуктите, така и на процесите, опаковките и дизайна. Тази политика ни позволи да получим през последните години награда ИНОВАЦИЯ SIAL 2004, продукт, признат за ВКУСОВЕ НА ГОДИНАТА 2006 и награда за чест SAUCICREOR 2007. Червен етикет за дижонски колбаси. ПЕРСИЛИРАН ШУНК LABEL ROUGE...