... Перигор
Съвети за употреба
Идеалната подправка за придружаване на паста, гнози, може да се напълни в сьомга на фурна или да се намаже на зеленчукови тостове. Нанася се върху пици, солени тарти, брускети или обогатява солени кексове. Този песто може да се използва по много начини!
След отваряне, да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 5 дни.
Енергия: 171 kJ (41 kcal)
Мазнини: 3,2g
От които наситени мастни киселини: 0,4g
Въглехидрати: 2,2g
От които захари: 2g
Протеини: 0,7g
Сол: 0,6g...
OCEANORD е френска компания, специализирана в търговията с пресен и замразен сьомга и бяло риба в Булон-сюр-Мер. От 25 години предлагаме на нашите клиенти сертифицирани ASC и MSC морски продукти и био на конкурентни цени!
OCEANORD ви предлага предимството на бърза, организирана и структурирана логистика благодарение на нашия екип от експерти и стратегическо местоположение за всички риби...
...резенчета "пресен" за сандвичи или CaviarCream, „усъвършенстван“ тарама. Друга находка: сушен хайвер, който може да се консумира смлян или на цели зърна върху ризото или яйца на очи...
Освен яйца и пушена риба, PETROSSIAN постепенно разширява асортимента си с други празнични продукти: фоа гра, трюфели, шоколади, както и с някои руски специалитети, борш, кулебяка, пироци или чай...
PETROSSIAN...
... проследимост на продуктите и на тясната връзка, която поддържа с доставчиците и клиентите си. Френска кухня: морска риба, треска, турбот, светец, камбала, опашка от лот, жълта и черна риба, бара, див и отглеждан морски лъв, октопод, сепия, раскас,... Японска кухня: филе от албакор тон, дебел и червен, сьомга от Норвегия и червен етикет, дорадо от Гърция, бара от Гърция, пресен и замразен октопод, бял мула,... Общности: доставчик на морски продукти за големи общности.