...Прасковата е вкусен плод, който може да се използва в различни приложения, от напитки до десерти и сладкарство. Това е неоспоримо предимство, отличен избор за добавяне на слънце към вашите продукти.
...Фигата от Газни е сорт смокини, отглеждани в долините на Афганистан.
Вкусът й е уникален, сушената смокиня от Газни е естествено сладка. Тя е също без семена и притежава кремообразна текстура.
След като бъде набрана, производителите я окачват на слънце, за да я изсушат, по много традиционен начин. Следователно, тя е естествена и без консерванти.
Като много хранителен плод, смокинята е истински партньор на спортистите, притежаваща множество свойства за тялото.
...Сиропът от ягоди Mathieu Teisseire предлага цялата вкусотия на лятото. Преливащ от аромата и уханието на ягоди, напоени със слънце, той носи сладък букет, който остава балансиран. Първоначално меден, вкусът на ягода се разгръща напълно в устата, след което отстъпва място на по-парфюмирана зелена нотка, която носи свежест. Неговият яркочервен цвят, верен на ценния плод, ще добави нотка елегантност на вашето Bubble Tea.
...Други опаковки ВРЪЗКИ и ПАКЕТИ: 125 г, 250 г, 500 г, 1 кг, 5 кг - Произведено в Узбекистан, черната черница VIJAYA се бере на ръка и се суши на слънце.
Интензивно плодова и деликатно кисела, този много ценен плод в Близкия изток започва да се появява на нашите маси. Безусловно приета, черната черница, подобно на своята бяла роднина, става любимка в нашите мюсли, тарти, мъфини или закуски, благодарение на своите хранителни качества.
Референция:14622...
...Сухи плодове от качествени плодове - Избор на най-красивите плодове, класове и пл - Сушени грозде Golden Choice от Южна Африка за любителите на сладкиши в вашите торти, кифли, сосове или просто за похапване... Бързо, яжте ги!
Неговият златисто жълт цвят излъчва слънце! Вкусът му е плодово леко кисел, което го прави продукт от високо качество, подходящ за всяко време на деня.
Източник на 4 пъти...
...Нищо не напомня толкова на лятото, колкото свежи череши, напоени със слънце. Черешата, плод на черешовото дърво, е малък месест плод с червен цвят, който съдържа костилка в центъра си. Отглеждат се няколко сорта, които основно се разделят на две групи: сладки череши, които обикновено се ядат пресни, и кисели череши, които се използват предимно в готвене и в състава на желета, сосове и пайове. Във...
...плод на страстта.
Препоръчително количество на чаша: 13 г/л
Температура на запарване: 100°C
Време на запарване: 3-5 мин
Съдържание: 100 г
* Органично хранене
*БИО
*Екзотичен чай
*Ръчно изработен
*Срок на годност: 24 месеца...
... вътрешността на нашите бъчви, плод на уменията на нашите бъчвар, генерира нотки на ванилия и карамел, които се развиват с времето, за да напомнят за сладостта на крем брюле.
Конфитюр от портокал
Получен след няколко години отлежаване в дъбови бъчви, плодовите аромати на конфитюр от портокал се развиват интензивно.
КАК ДА ГО ДЕГУСТИРАТЕ
Сух: отне години, за да достигнат богатите и екзотични аромати на...
... автобронзираща крема*
Sun'Blim е лека емулсия за лице и тяло, която ви осигурява естествен загар и подобрен тен, благодарение на рутукума. Рутукумът подготвя кожата за излагане на слънце и удължава бронзовия загар.
Формулата на Sun'Blim е допълнена с био алое вера, което успокоява, възстановява и хидратира кожата. Био морковът усилва ефективността на рутукума за ефект "добър вид".
... Мадагаскар. Когато плодът узрее, той се разпуква и оставя да падне черупката, съдържаща индийското орехче. Тази черупка след това се суши на слънце в продължение на два месеца, след което се счупва, за да се извлече съкровището на индийския орехов дърво: индийското орехче.
Индийското орехче от Мадагаскар е подправка с рядко качество и чувствителност, която трябва да добавите в края на готвенето, тъй като не понася топлина. Индийското орехче ще обогати вашите бешамелови сосове, запеканки, пюрета или дори ястия на бавен огън.
Тегло: 250 г
Количество: 125 г, 200 г, 250 г, 500 г, 1 кг...
...Анансът Pain de Sucre от Бенин е истински тропически деликатес, който ще зарадва вашите небца.
Този екзотичен плод се отличава с удължената си, елегантна и конусовидна форма, откъдето идва и името му. Неговата сочна и сладка плът е с несравнима нежност, предлагаща уникално вкусово изживяване.
Отглеждан с грижа под щедрото слънце на Бенин, текстурата му е едновременно нежна и сочна, което го...
... ароматът, излъчван от самия плод, е неустоим, листата и дървото на смокинята също са ароматни.
Смокинята предлага безкрайни възможности. Тя се съчетава с други плодови или цветни нотки. В резултат на това, тя генерира сладък аромат, напомнящ за летни спомени.
ДЕТАЙЛИ ЗА АРОМАТА "НА СЯНКА ПОД СМOKИНЯТА"
В началото, няколко кисели цитруса, бергамот и лайм, искрят около плодове, напоени със слънце, смокиня и праскова.
След това, сърцето е цветно и пикантно, жасминът и виолетката са възвишени.
Тегло: 0,3 кг...
... на магнезий, фибри и витамин C, тя има антиоксидантни свойства и влияе на храносмилането.
Семената се сушат на слънце и се пресоват на студено, за да се получи ценна олио с висока добавена стойност. Олиото от семена на кактусова смокиня може да се добавя към козметични приготовления (крем против стареене, хидратиращи грижи за косата). Богато на стероли и витамин E, то влияе на стареенето и отпускането на кожата.
Със съпътстващите продукти на FDB GREEN, вие осигурявате френски източник и прозрачност от полето до производството. Компанията е в процес на сертификация от Ecocert.
... пълна зрялост. ИННОВАЦИЯТА: да се извлече точно толкова алкохол, колкото е необходимо, за да се възвърне максималното удоволствие от виното, като същевременно се запазят предимствата на традиционното винопроизводство. Открийте "Бързо вино", обещание за свежест и плод с намалено съдържание на алкохол и калории.