... Перигор
Съвети за употреба
Идеалната подправка за придружаване на паста, гнози, може да се напълни в сьомга на фурна или да се намаже на зеленчукови тостове. Нанася се върху пици, солени тарти, брускети или обогатява солени кексове. Този песто може да се използва по много начини!
След отваряне, да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 5 дни.
Енергия: 171 kJ (41 kcal)
Мазнини: 3,2g
От които наситени мастни киселини: 0,4g
Въглехидрати: 2,2g
От които захари: 2g
Протеини: 0,7g
Сол: 0,6g...
...Тази разпространена паста на основата на зелени и черни маслини е класика в южната кухня. Използва се в ястия с паста, като основа за брускета или винегрет, просто се наслаждава на парче хляб или пък за подправяне на супи и зеленчуци. Съставките, произхождащи от биологично земеделие, се обработват на студено, за да се гарантира автентичен вкус. 100% веган, този песто с маслини не съдържа сирене или други животински продукти.
Зелени маслини* (43%), слънчогледово масло*, сушени домати*, черни маслини* (7%), чесън*, морска сол, зехтин*, чили*, винен оцет*. *: Продукти от биологично земеделие...
...Традиционен италиански сос, приготвен с босилек (33 %), чесън, сирене и борова ядка. Вкусен с паста, ньоки или като сос за потапяне на моцарела.
ОПАКОВКА: 6 x 1 кг = 6 кг...
... на Омега-3 и 6 с идеално съотношение 1/3 от тези "добри" незаменими мастни киселини, които нашето тяло не може да произвежда.
Препоръки за употреба: не загрявайте! Използвайте нерафинирано върху вашите студени и топли ястия (дресинги, песто, салати, риба, тостове, пресни сирена, сурови зеленчуци, ориз, паста, маки ...)
Също така се използва като био козметичен продукт.
Съхранение: на място...