...По запитване
Продукт, готов за употреба, който се пече директно в алуминиевата си опаковка за 50 минути при 180°C, така че пъдпъдъкът да е добре сготвен в сърцевината.
Опаковани в колети от 2, 4 или 6 пъдпъдъка.
Срок на годност (DLC) - 8 дни.
Наличен само пресен през декември.
Извън декември: замразен.
Допълнителна информация
Опаковки
Количества от 6...
... до 4 см масло) до получаване на златисто кафяв цвят.
След това можете да ги добавите в сос или в друга рецепта.
Нашите предимства MCÖ:
Без добавени захари
Без добавена сол
Без фитохормони
Без културни или религиозни ограничения (Халал, Кошер и др.)
Размер: 200 г (10 до 12 броя)
Опаковка: Пресни...
...• Мазнина от коричка: повърхностна мазнина от корема
• Мазнина от обвивка: мазнина, получена от обрязване на корема
• Мазнини с или без кожа, ширина 21 см и максимална дебелина 1 см
• Суровини от одобрени кланици на ЕС
ПРИЛОЖЕНИЯ
• Мазнина: колбасарство, солене (месо за колбаси, плънки, пастети…)
• Кожи: шунки, шункови части…
ОПАКОВКА
• Мазнина: голям блок или блок в полиетиленова обвивка от...
...сирене с твърда кора или с плесен или меко, прясно сирене, десерт
Винификация: Предферментационната мацерация продължава 10 дни при 8°C. Алкохолната ферментация е последвана от класическа винификация с леки ежедневни преливания за насърчаване на екстракцията. След малолактичната ферментация в бъчви, отлежаването на утайките е с продължителност 4 месеца.
Око: впечатляваща дълбока окраска
Съвет на...
SEALED AIR е един от водещите производители на защитна опаковка вече повече от 40 години. Нашите продукти са предназначени за пазара напрясномесо, птици, риба и морски продукти, колбаси, солени и пушени изделия, сирена и млечни продукти, плодове и зеленчуци, хлебарство, пица, паста, готови ястия, обществено хранене, течности и флуиди. Нашите опаковъчни решения са разнообразни: опаковка в...