...Признат от векове за своите терапевтични ползи, ябълковият оцет е също много ценен в кухнята, където неговата специфична киселинност и нотки на ябълки ще подобрят много ястия.
Нашият ябълков оцет е произведен от биологични ябълки (нашите овощни градини се отглеждат по биологичен начин от повече от 50 години).
Той е нефилтриран (съдържа майката), непастьоризиран, без глутен и естествено веган.
Нетно тегло: 1кг
Обем: 500мл...
...Био студено пресовано екстра зехтин от семейната мелница "AS PONTIS", разположена в Елхас, малко село на север от Естремадура, в Сиера де Гата, регион "Лас Урдес" (провинция Касерес).
Избрана за най-добър био зехтин в Естремадура през 2016 г. (В Естремадура има около 150 мелници за зехтин).
Произведен от сорта "Мансаниля Касерена", този зехтин е нефилтриран, от първо студено пресоване.
100...
...Стъклена бутилка от 33 центилитра или 1 литър
Съставки 100% ябълка
Чист сок, без добавени захари и консерванти
Пастьоризиран, нефилтриран, некларифициран, за да запази естествените витамини и минерали
Плодове от биологично земеделие и сертифицирани с Висока Степен на Екологична Стойност ниво 3 (HVE3)
Плодове, съхранявани в хладилна камера, без прекъсване на веригата на студ
Препоръчва се да се...
...Някои крадци разказвали, че се намазвали с оцет от собствена рецепта, който ги предпазвал. Оттогава го наричат "оцет на 4-те крадци". Този оцет с интензивен и пикантен вкус деликатно подправя ястията, особено суровите зеленчуци.
Ползи: нефилтриран / непастьоризиран / с оцетна майка / без камфор / не киселинен / естествено без глутен / без консерванти / без изкуствени аромати / веган / без...
Разположен в ниската долина на река Арк, Велос притежава една от малкото традиционни мелници в Прованс, която все още работи с гранитни камъни и преси. Зехтинът от първото студено пресоване е чист сок от пресни плодове, нефилтриран, който ни предлага всички ползи на напълно натурален продукт. В допълнение към нашите масла, можете да намерите много продукти от нашия регион, внимателно подбрани и изработени от нашите кооператори или местни занаятчии според занаятчийски производствени процеси.