...Тази абсолютна съставка предлага леко йодирани морски нотки, които добре напомнят за морския бряг. В развитието се появяват по-земни аспекти, като гъби и ядки, с нюанси на какао и подправки. Много добра устойчивост. Аромати Абсолютът от водорасли Laminaria подсилва морските нотки в ястията или ароматите на риба и морски дарове. Той също така е подходящ за вкусове на гъби, тъй като добавя нотки на мъх и хумус.
Къщата Caudalie, изключителност в био, натурално и диво!
От своите приятелски тапас, "инфарината или темпура" замразени (крокети, калмари, раба...) сертифицирани IFS, без оцветители, без консерванти и добавки, през дивите риби и други морски продукти, горските гъби от нашите региони, пресни, сушени, на прах или замразени, до своите био зехтини с аромати на манатарки, див мащерка,... получени чрез...
...Много мек и издръжлив гъба, идеален за грижа за бебета и чувствителна кожа.
Хипоалергенен, мек и абсорбиращ, естественият морски гъба е идеалният продукт за баня и козметична употреба, както и за грижа, хигиена и комфорт на всички типове кожа, особено на най-чувствителната кожа, като тази на бебета.
... зеленчуци
- замразени гъби…
За да гарантираме качеството и безопасността на продуктите, които разпространяваме, изградихме система за управление съгласно стандарта ISO22000. От 2021 г. системата за управление на качеството е сертифицирана съгласно референтния стандарт IFS Broker v3.
SAVIGNY SURGELES FRAIS е семейна компания, специализирана в търговията с замразени хранителни продукти. Тя предлага качествени замразени продукти като замразени плодове, морски дарове, испански продукти, гъби, професионални приготвяния и др. Компанията предоставя консултантски услуги и промоция на замразени продукти. Тя работи с индустриалци, мрежи за дистрибуция на местно ниво и големи дистрибуторски вериги под собствена марка или неутрална марка. Ангажирана в полза на качеството, компанията е сертифицирана по ISO 20000.
...Компанията Midi Charcuterie, търгувана под марката Gil Traiteur, е предприятие, специализирано в агро-хранителната промишленост, и по-точно в средиземноморската кухня. Оставяйки традиционната колбасарска продукция, компанията се специализира в производството на "Провансалски вкусове", като мариновани зеленчуци и гъби, мариновани специалитети "Gil Traiteur", морски продукти, мариновани в масло, разпространяеми продукти (нашите "Taillas") и кулинарни помощници.
... кулинарни помощници за приготвяне на вкусни и кремообразни десерти. В отговор на определени ограничения, EPICÉA разработва специфични продукти, като халал гама и био подправки. Нашето предложение се разнообразява, като предлагаме и дехидратирани гъби, за да придадем нотка на тероар на вашите асортименти.
... деликатеси, предназначени за професионалисти. Къщата MASSE е преди всичко тази страст към добрите продукти като пушена сьомга, хайвер, месо (прасенце, безкостно прасенце, безкостно прасенце, прасенце с кост, задна част на прасенце с кост, но също така и вътрешности като телешки бъбреци и телешки гърди с картофи, говеждо/агнешко. и предложение за нарязано месо и по-подробно наименование в региона, птици и дивеч, колбаси, гъби и равиоли, ракообразни, морски продукти и охлюви, масла и оцети и деликатеси.